To je to što me zanima!

24sata Skuhatćute: Odresci kako ih rade slavni kuhari!

U subotu, 7. 7. samo uz 24sata potražite najbolji kulinarski tjednik Skuhatćute za dodatnih 1,99 kuna u kojem donosimo svježe recepte i tajne fine kuhinje
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje zavirite u specijal koji nudi provjerene recepte najslavnijih svjetskih chefova. Ispecite odreske s grahom i porilukom prema receptu Jamieja Olivera, goveđe odreske Gordona Ramsaya koji predlaže prilog od rikule i krumpira ili prepišite iz kuharice Marthe Stewart, Nigelle Lawson, Marija Batalija i brojnih drugih. Ako vam je prevruće za dugotrajno kuhanje i željni ste laganih jela, poslužite se tikvicama i pripremite ih s na salatu, izmiksajte u hladne umake ili ih iskoristite za brzi ručak s tjesteninom ili rižom. Za one malo manje nestrpljive tu su provjereni recepti za lazanje, nabujak i nadjevene tikvice. 

Saznajte zašto se njemačka kuhinja vrtoglavo penje na svjetskoj karti gastronomije i upoznajte Hendrika Otta, vrhunskog kuhara koji dokazuje kako je njemačko kulinarstvo mnogo više od kobasica i piva. 

Blogerica Tamara Novaković i u ovom broju donosi iskušane recepte, a na jelovniku su veličanstveno kremasti deserti od crvenog voća. Pripremite pekmez od malina i sačuvajte ljeto u staklenci ili razveselite goste i prijatelje panna cottom, crvenom savijačom, mousseom od ribizla, cheesecakeom s bijelom čokoladom i višnjama...

Za one koji se ne boje egzotičnih namirnica tu je i sushi, umjetnost motanja marinirane riže. Korak po korak naučite kako od algi i povrća izraditi omiljeni japanski fast food. 

Idi na 24sata