To je to što me zanima!

24sataExpress: Sanaderovi usamljeni dani u ćeliji!

U novom broju 24sataExpressa donosimo veliki dossier o Sanaderovim usamljenim danima u ćeliji!
Vidi originalni članak

U novom broju 24sataExpressa otkrivamo: Sanaderovi usamljeni dani u ćeliji! Zašto ga je supruga zadnji put posjetila prije tri mjeseca a kćeri nikad nisu ni tražile da ga vide? Saznajte što mu pišu drugi zatvorenici i zašto misle da je nevin. Zašto je Ivo tražio da ga posjeti najpoznatiji hrvatski književnik i zašto ga je posjetio svećenik a ne i braća?

"Ni kćeri Bruna i Petra nisu tražile posjet ocu u pritvoru, u kojemu ga je supruga obišla nekoliko puta. U posljednje vrijeme ona izbjegava odlaske u remetinec, jer joj, kako doznajemo, smeta što joj novinari nakon susreta sa suprugom postavljaju pitanja. To je izazvalo nagađanja da se bračni par rastaje."

Donosimo veliki intervju sa Stipom Božićem: preživio lavinu, udar munje i pad u provaliju. "Nikad nisam imao želju penjati se. Moji vršnjaci su čak bili vještiji od mene u tim disciplinama - skakanje preko zida i slično"

Superdar povodom Svjetskog dana dijabetesa: specijal Dijabetes, najbolji magazin za vaše zdravlje o bolesti koja se širi poput epidemije.

Za samo 6,99 u ovom tjedniku otkrijte najsočnije detalje iz javnosti u Hrvatskoj i svijetu.

24sataExpress - to je to što me zanima!

Idi na 24sata