To je to što me zanima!

40% popusta na madrace i gratis dostava u Meblu!

U Meblu smo za Vas pripremili posebne pogodnosti i popuste na proizvode iz programa zdravog spavanja. U tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije.
Vidi originalni članak

U Meblu  smo za Vas pripremili posebne pogodnosti i popuste na proizvode iz programa zdravog spavanja. S obzirom na nedavno lasiranu novu liniju madraca u tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije. Posebno ističemo čak 40% popusta na madrace Monsun i Aktiv Seven. Riječ je o madracima vrhunske kvalitete, koji su jednostavno zamijenjeni novim modelima. Sve artikle koji se nalaze na rasprodajnom popustu možete pronaći u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju. Budući da je količina artikala na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju.

U tijeku je i akcijski popust od 20% na sve madrace i podnice iz nove linije za zdravo spavanje. Posebno ističemo madrac od memory pjene sa antibakterijskom navlakom, Aktiv Memory 13+3 koji može biti Vaš već od 1.029,00 kn.  Tu je i Latex Supreme, madrac od 100% lateksa u sedam zona mogućava prirodan položaj kralježnice, ramena, i bedara, bez pritiska na mišiće. U posebnu kategoriju spada Meblov madrac Matterra koji, osim što je iznimno udoban, ima u sebi ugrađenu zaštitu od geopatogenih zračenja - negativnog utjecaja podzemnih voda i Hartmannovih linija i čvorova. Ukoliko nemate namjeru kupovati madrac, možete povećati njegovu udobnost nadmadracem  Matterra, koji također štiti od utjecaja geopatogenih zračenja i to u krugu od 20 metara, a na popustu je od 30% do čak 50% .

Pored akcijskog popusta u tijeku je i akcija BESPLATNE DOSTAVE na sve modele madraca i podnica (osim rasprodajnih) na čitavom kopnenom području RH ( za otoke – do trajekta). Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, zaputite se u najbliži Meblo salon ili odmah obavite kupnju u Meblo web shop-u.


Idi na 24sata