To je to što me zanima!

9. prosinca započinje sajam informiranja mladih. Dođite!

Sajam informiranja će se održati 9. prosinca (ponedjeljak) 2013. godine u vremenu od 10,00 do 18,00 sati u prostoru pored Kino dvorane Studentskog centra, Savska cesta 25, Zagreb
Vidi originalni članak

Udruga ZAMISLI kroz Info centar za mlade Zagreb organizira Sajam informiranja mladih uz financijsku potporu Grada Zagreba.

Glavni ciljevi manifestacije su osvijestiti mlade ljude da imaju pravo na informiranje te im pružiti sve potrebne informacije namijenjene mladima na jednom mjestu ali i proslaviti peti rođendan Info centra za mlade Zagreb. 

Sajam informiranja će se održati 9. prosinca (ponedjeljak) 2013. godine u vremenu od 10,00 do 18,00 sati u prostoru pored Kino dvorane Studentskog centra, Savska cesta 25, Zagreb. 

Sajam se održava u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Studenskim centrom u Zagrebu - Kultura SC koji je za tu svrhu besplatno ustupio prostor.

Organizacije i institucije koje rade s mladima i za mlade imati će priliku predstaviti se putem svojih promotivnih materijala o aktivnostima koje provode. Glavni cilj ovog događanja je povećati osvještenost mladih o važnosti informiranja i mogućnostima koje im se pružaju.  

Svim mladima poručujemo da iskoriste ovu priliku i da nas posjete u Studenskom centru Zagreb.

Idi na 24sata