To je to što me zanima!

Adidas pretvara Avenue Mall u vruću brazilsku plažu!

Inspiriran nogometom, Brazilom i Copacabanom u četvrtak, 5. prosinca 2013. od 17 sati u Avenue Mallu, adidas predstavlja nove SAMBA kopačke i BRAZUCA službenu loptu
Vidi originalni članak

Inspiriran nogometom, Brazilom i Copacabanom u četvrtak, 5. prosinca 2013.  od 17 sati u Avenue Mallu, adidas predstavlja nove SAMBA kopačke i BRAZUCA loptu - službenu loptu Svjetskog nogometnog prvenstva koje će se održati 2014. u Brazilu.

U sklopu predstavljanja održat će se i natjecanje u tehniciranju, čiji će sudionici biti među prvima u Hrvatskoj koji će moći isprobati BRAZUCA loptu i uvjeriti se u kvalitetu nove nogometne lopte kojom će igrati najbolji svjetski nogometaši na nadolazećem Svjetskom prvenstvu. Energičnost i živost domaćina Brazila osjetit će u novim SAMBA kopačkama - adizero™ f50, predator®, nitrocharge™ i 11pro linija s cijelim nizom žarkih i uzbudljivih kombinacija boja, a kojima adidas započeo kampanju “All in or Nothing” 2014 FIFA World Cup Brazil™.  Najbolji i najspretniji u tehniciranju loptom osvojit će nove SAMBA kopačke i/ili novu BRAZUCA loptu. 

Očekuju vas i gosti iznenađenja - poznati hrvatski nogometaši Ante Roguljić, RB Salzburg i Domagoj Antolić, NK Dinamo Zagreb koji će ocjenjivati natjecatelje u tehniciranju i dijeliti autograme najbržim posjetiteljima. 

Svi zainteresirani za natjecanje u tehniciranju mogu se prijaviti u adidasovom dućanu u Avenue Mallu (2.kat) od 26.11. do 03.12., a imena petero odabranih natjecatelja bit će objavljena na službenoj adidas Football Facebook stranici

Prijavite se na natjecanje u tehniciranju i prvi u Hrvatskoj isprobajte novu BRAZUCA loptu u SAMBA kopačkama i borite se za vrijedne nagrade. Neka nogometna samba započne!

Idi na 24sata