To je to što me zanima!

U najlakšim tenisicama adidas te poziva na Volim trčanje

adidas te poziva da se uključiš u petu kros utrku ''Volim trčanje'', koja starta u nedjelju 10. lipnja kod Boćarskog doma na Savskom nasipu.
Vidi originalni članak

Adidas te poziva da se uključiš u petu kros utrku ''Volim trčanje'', koja starta u nedjelju 10. lipnja kod Boćarskog doma na Savskom nasipu. U utrci će sudjelovati hrvatska olimpijka i adidasova ambasadorica Lisa Stublić, u najbržim adidasovim tenisicama do sada - adiZero F50 Runner 2

Neki od polaznika adidasove škole trčanja će na putu do cilja koristiti najsuvremenije adidasove trening gadgete miCoach Speedcell i miCoach Pacer, a adidas priprema posebne nagrade za sve sudionike utrke.

Utrka ''Volim trčanje'' dio je projekta koji adidas podržava u suradnji s udrugom DŠR Aktivan život i Gradskim uredom za zdravstvo Grada Zagreba, a koji uključuje predavanja i utrke sa ciljem promicanja aktivnog načina života i povećanjem broja osoba koje se rekreativno bave trčanjem.

U projektu koji okuplja velik broj građana, djece, rekreativaca i osoba iz javnog života. adidas, lider na području inovacija sportske tehnologije, aktivno sudjeluje u edukaciji i individualnoj pripremi treninga te izboru opreme za sudionike.

Najlakše tenisice za trčanje

Profesionalnim trkačima kao što je olimpijka Lisa Stublić, ali i rekreativcima, na utrkama je najvažnije da nose što lakše tenisice, za što manje opterećenja, a što više brzine. adidas će na utrci predstaviti ultra-lagane adiZero F50 Runner 2 - svoje najlakše tenisice za trčanje do sada, dizajnirane za postizanje većih brzine na utrkama.

Idi na 24sata