To je to što me zanima!

Serum protiv celulita na ljetnom popustu u ljekarnama

Posjetite bolje opskrbljene ljekarne te se informirajte o svježoj hrvatskoj organskoj kozmetici BIOMEDIS. Sve recepture odobrava Dr. Sadiković
Vidi originalni članak

Biste li voljeli da netko umjesto vas kupi samo najkvalitetnije prirodne organske sastojke i od njih napravi vrhunsku svježu organsku kozmetiku za njegu lica i tijela? To Vam je ukratko  BIOMEDIS. Obiteljska tradicija u fitoterapiji i homeoterapiji je starija od 150 godina.

Sirovine za proizvodnju BIOMEDIS proizvoda su brižljivo odabrane, a prikupljaju se iz različitih, zelenih, čistih, netaknutih dijelova Hrvatske i svijeta te se svaki pojedini sastojak testira u strogo kontroliranim uvjetima kako bi osigurali garanciju kvalitete BIOMEDIS proizvoda. Proizvodi su farmaceutske kvalitete.

Set protiv celulita u ljekarnama uz veliku uštedu

BIOMEDIS serum za njegu kože sklone celulitu je mnogo više od običnog anticelulitnog proizvoda. Njegova aktivna inovativna formula djeluje dubinski, gdje celulit i nastaje. Macerat bršljana smanjuje udio masti u tijelu, a učinci ostaju vidljivi duže vrijeme. Provjerite zašto je 8 od 10 žena izjavilo da je proizvod savršen.

Zahvaljujući uljima ružmarina, kadulje i eukaliptusa, serum dodatno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.

Kako i gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

Naručite putem našeg web shopa (besplatna dostava) ili posjetite bolje opskrbljene ljekarne te se informirajte o svježoj hrvatskoj organskoj kozmetici BIOMEDIS. Popis ljekarni možete vidjeti OVDJE

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković.

Pratite nas na Facebooku.

Idi na 24sata