To je to što me zanima!

Akcija u optikama: uz 2 kutije leća, maskara na poklon!

Kupnjom dvije kutije AIR OPTIX®* kontaktnih leća dobivate LASH CREATOR VOLUME&care DEBORAH maskaru na poklon! Požurite do optika, jer akcija traje do isteka zaliha!
Vidi originalni članak

Ne dozvolite da vam make-up zamuti  jasan vid s kontaktnim lećama - odaberite prave kontaktne leće uz svoj make-up! U odabranim optikama potražite akciju: kupnjom dvije kutije AIR OPTIX®* kontaktnih leća dobivate LASH CREATOR VOLUME&care DEBORAH maskaru na poklon! Požurite do optika, jer akcija traje do isteka zaliha!

Popis optika s promotivnom ponudom potražite na www.kontaktne-lece.net. OVDJE.

Zašto su AIR OPTIX®  kontaktne leće koje dišu odličan izbor za korisnice kontaktnih leća koje upotrebljavaju make-up? Površina AIR OPTIXkontaktnih leća tretirana je kako bi se spriječilo prijanjanje lipida koji se nalaze u make-up-u. To pomaže da površina leće ostane čista i osigurava da se ne deformira.**

Naime, make-up i proizvodi za uklanjanje make-up-a te hidratantne kreme za ruke i lice mogu štetno djelovati na kontaktne leće stvaranjem naslaga na lećama.

Istraživanja pokazuju da 78% korisnica kontaktnih leća koristi make-up najmanje jednom dnevno*. Sve više i više žena koristi make-up, posebno vodootporan. Takvi make-up proizvodi imaju viši sadržaj lipida koji pomaže da se make-up dulje zadrži, da se ne skine s vremenom**

U čemu je tajna nove maskare LASH CREATOR VOLUME&care? Njena inovativna formula darovat će vašim trepavicama volumen i do 48% veći u samo 30 dana svakodnevne upotrebe.
Rezultat? Gušće trepavice koje izgledaju zdravo, a uočeno je i znatno manje opadanje prilikom skidanja maskare.

Potražite svoj novi image!
Zakoračite u proljeće s AIR OPTIX kontaktnim lećama i Deborah make-up-om!

Idi na 24sata