To je to što me zanima!

Akcija za odlikaše u Prvoj stambenoj štedionici

Prva stambena štedionica ima posebnu ponudu od 15. lipnja do 31. kolovoza u kojoj se za sklapanje ugovora o stambenoj štednji ne plaća naknada.
Vidi originalni članak

Prva stambena štedionica ima posebnu ponudu  od 15. lipnja do 31. kolovoza u kojoj se za sklapanje ugovora o stambenoj štednji ne plaća naknada. Ugovor se sklapa na ime djeteta od šest do osamnaest godina koje je u školskoj godini 2012./13. postiglo izvrstan uspjeh

Oni koji su se cijele školske godine trudili i prošli s pet zaslužuju nagradu. Prva stambena štedionica ima posebnu ponudu od 15. lipnja do 31. kolovoza u kojoj se za sklapanje ugovora o stambenoj štednji na pet, sedam i deset godina ne plaća naknada. 

Ugovor o stambenoj štednji sklapa se na ime djeteta od šest do osamnaest godina koje je u školskoj godini 2012./13. postiglo izvrstan uspjeh. Pri ugovaranju štednje roditelj otvara trajni nalog za uplate ili odmah plaća prvu štednu uplatu.

No vlastita štednja nije jedina nagrada za odlikaše u PSŠ – u nagradnom natječaju njih deset imat će priliku osvojiti tablet koji svi žele, Samsung Galaxy TAB 2 (7.0)! 

Stambena štednja sigurno je najbolji dar, jer njegova će vrijednost samo rasti s novima uplatama, kamatom i državnim poticajem. Današnji odlikaš iz 5. b za nekoliko godina bit će gimnazijalac, maturant ili student koji ima vlastitu ušteđevinu. A ona će dobro doći za mnogo toga, od preuređenja dječje sobe do nekih drugih stambenih potreba. Naravno, dobra je odluka i nastaviti s novim ciklusom štednje u PSŠ. 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte na www.prva-stambena.hr


Idi na 24sata