To je to što me zanima!

Arabesca proširila asortiman s tri nova proizvoda

Arabesca kave za svaku prigodu - 3in1 Strong za lakše jutarnje buđenje, 3in1 Macchiato najbolje paše poslije ručka, 2in1 Latte prikladna za popodnevni odmor
Vidi originalni članak

Arabesca d.o.o. se zbog praćenja najsuvremenijih standarda kvalitete danas s ponosom ubraja među vodeće hrvatske proizvođače kava i kavovina. Arabescu karakterizira dugogodišnje poslovanje, praćenje suvremenih tehnologija te iznimna kvaliteta proizvoda i usluga. Možemo naglasiti da posjedujemo laboratorij i najsuvremeniju tehnologiju za prženje, mješanje i pakiranje, a statistike nas svrstavaju u vrh hrvatskih proizvođača kave i cappuccina. Zahvaljujući vlastitoj distribucijskoj mreži, ostvarili smo suradnju s velikim brojem maloprodajnih trgovina i ugostiteljskih lokala širom Hrvatske, a prisutni smo i u većini prodajnih centara. Arabesca je prisutna na tržištu u svim regijama Hrvatske.

Arabescin asortiman sadrži pet grupa proizvoda: kavu za domaćinstvo, espresso kavu, cappuccino, čajeve, toplu čokoladu. Tržište HoReCa-e je značajno za Arabescu koja je prisutna u tom kanalu. Arabesca brine o navikama i željama svojih potrošača te je proširila svoj asortiman lansirajući tri nova proizvoda 2in1 Latte 14 g, 3in1 Macchiato 14g te 3in1 Strong 15 g. 3in1 Strong 15 g  je instant mješavina u prahu za kavin napitak s mlijekom i šećerom i većim postotkom kave, prikladna za lakše jutarnje buđenje. 3in1 Macchiato 14g je instant mješavina u prahu za kavin napitak s mlijekom i šećerom, najbolje paše poslije ručka. 2in1 Latte 14 g je instant mješavina u prahu za kavin napitak s okusom mlijeka bez šećera, prikladna za popodnevni odmor.

Pored brojnih nagrada te niz priznanja koje je Arabesca dobila za iznimnu kvalitetu svojih proizvoda, uključujući znak "Hrvatska kvaliteta" dobila je i znak Superbrands 2013/14. Arabesca kave proizvode se po posebnim recepturama od visokokvalitetnih mješavina najfinijih kava kontroliranog podrijetla. Svojom bogatom aromom jamče vrhunski užitak pijenja kave u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme.

Idi na 24sata