To je to što me zanima!

Bebimil junior - kad bebe porastu, a još su bebe...

Bebimil junior, najbolji mliječni izbor nakon dojenja, sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj tvog mališana. Blagog je okusa vanilije, pa će svakako razveseliti mališane
Vidi originalni članak

Novost na policama

Na policama trgovina možete pronaći Bebimil junior, najbolji mliječni izbor nakon dojenja, a prije kravljeg mlijeka koji ne sadrži gluten. Namijenjen je djeci od 1 do 3 godine.

Sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj tvog mališana: željezo za prevenciju anemije (sadrži 20 puta više željeza od kravljeg mlijeka!), omega 3 masne kiseline koje pomažu razvoju vida i mozga, 13 vitamina i cink.

Blagog je okusa vanilije, pa je odlična baza za različite kombinacije. Ponudi djetetu šalicu toplog mlijeka navečer ili ujutro za doručak uz komad kruha i omiljeni namaz (možeš ga pripremiti i kao kakao) ili mu jednostavno u zdjelicu toplog Bebimil juniora dodaj najdraže žitarice (musle, cornflakse ili žitarice za djecu).

Za popodnevnu užinu djetetu ponudi par keksića i šalicu mlijeka ili pripremi voćni frape u koji si dodala ohlađeni Bebimil junior. Novi oblici serviranja i novi okusi sigurno će oduševiti tvog mališana.

Pakiranje: 500 g
Cijena: 36,90 kuna.
Više na: www.bebimil.hr

Idi na 24sata