To je to što me zanima!

Besplatna edukacija! Saznaj više i osvoji stipendiju 16.700,00 kn!

Da bismo bili konkurenti, ključno je konstantno usavršavanje i učenje. Naime, stalno se otvaraju nova tržišta, tehnologije se jako brzo razvijaju pa se često suočavamo sa novim izazovima
Vidi originalni članak

Osvoji stipendiju u vrijednosti 16.700,00 kn za jedan od obrazovnih programa na  Institutu za menadžment-učilište za poslovno upravljanje. Ukoliko ste punoljetni i imate prebivalište u Republici Hrvatskoj napravite sljedeće:

Pošaljite IZM , mail, ime i prezime na broj 60630 (2,40 kn/SMS)  i već danas osigurajte svoju budućnost!!!
Npr. IZM  ivoivic@gmail.com Ivo Ivić

Nagradna igra započinje 03.10 i traje do 17.10.2011  do kada se primaju SMS prijave.
Dodatne informacije o pravilima nagradne igre možete potražiti ovdje.
Nagrada: Stipendija u vrijednosti 16.700,00 kn za studiranje na Institutu za menadžment!

Stalno profesionalno usavršavanje i napredovanje ključni su faktori za dobivanje i zadržavanje posla. Institut za menadžment prepoznao je trendove na tržištu te su formirani programi koji su prilagođeni tržištu rada i polaznicima.

U ponudi ima više obrazovnih programa dok se za iduće upise pripremaju i novi obrazovni programi kojima ćemo biti u koraku sa nadolazećim trendovima te ulaskom u EU.

Svi programi sastoje se od praktičnog i teorijskog dijela, polaznici će sa voditeljima programa i uglednim gostima predavačima, stručnjacima i ekspertima iz poslovnog okruženja kroz različite case studye na stvarnim primjerima naučiti kako reagirati u situacijama koje nam postavlja tržište.

U trenutku apliciranja za željeno radno mjesto, poslodavac dodatnu edukaciju i usavršavanje smatra kao potvrdu Vaše motivacije i ambicioznosti. Po uspješno završenom programu polaznici dobivaju diplomu i upis zvanja u radnu knjižicu.

Idi na 24sata