To je to što me zanima!

Bezbrižni zimski praznici u Termama Tuhelj

Prijavite svoju obitelj na obiteljske sportske igre, provedite dan na Vodenom planetu, razgibajte se na jutarnjim vodenim vježbama
Vidi originalni članak

Najbolji praznici ove godine su u Termama Tuhelj

Krenite u malu Tuhi školu, izradite čestitke ili povedite prijatelje na večernju animaciju uz comedy night, dječje kazališne predstave ili talent show. Odlična animacija sastavni je dio odlične zimske ponude u Termama Tuhelj gdje goste očekuje All inclusive ponuda gdje dvoje djece do 12. godina ostvaruje gratis boravak.

A kako zabavi ne bi bilo kraja, pripremili su božićni koncert 29.12., prednovogodišnji Wine party u Terra lounge baru 30.12., odličan mjuzikl Briljantin koji možete pogledati 30.12. i 5.1. i dječje kazališne predstave 7. i 9.1. u kongresnom centru Terma Tuhelj. Odličnim eventima pribrojit ćemo još i Black&White reprizu Nove godine.

A ako Vam je potrebno još zabave i doživljaja, tu su tematska noćna kupanja u kojima ne samo da ćete uživati u termalnoj vodi, nego ćete se odlično zabaviti.

Kod kreiranja obiteljskog zimskog paketa i zimskih aktivnosti, Terme Tuhelj poslušale su savjete najmlađih gostiju kako bi njihovi praznici ostali zapamćeni stoga su Terme Tuhelj pravi izbor ove zime.

Više na www.terme-tuhelj.hr


Idi na 24sata