To je to što me zanima!

Bicikl Xplorer Spark 26'' po fantastičnoj cijeni na Mondu!

Mondo i Xplorer snizili su cijenu bicikla Xplorer Spark 26'' i poklanjaju vam set Xplorer gratis! Požurite jer su količine ograničene!
Vidi originalni članak

Ovom prilikom nudimo vam ograničenu količinu Xplorer Spark 26'' bicikla po cijeni od 799,99 kn! 

Uz bicikl vam poklanjamo i set Xplorer koji se sastoji od prednje 5 LED lampice svjetla, stražnje 3 LED lampice bljeskalice, pumpe i žičanog lokota s ključem (vrijednost seta je 179,99 kn).

Ovaj bicikl namijenjen je početnicima, koji tek ulaze u svijet biciklizma i počinju se rekreativno baviti brdskim biciklizmom. Osim atraktivne cijene nudi kvalitetnu opremu i jednogodišnje jamstvo.

Xplorer je brand koji se kontinuirano razvija te postaje sve popularniji među početnicima zahvaljujući niskoj cijeni i kvalitetnim biciklima.  

Veličina okvira je 18'' dok je veličina kotača 26''. Dolazi s 18 brzina te prednjim i stražnjim suspenzijama. Unisex zelene boje, odličan je izbor i za muškarce i žene.

Biciklizam promovira zdrav i aktivan način života primjeren za sve generacije. Aktivirajte se i postanite vlasnik ovog atraktivnog bicikla već danas! Požurite jer su količine ograničene!

Akcijska cijena: 799,99 kn + Set Xplorer gratis! 

Cijena prije akcije 1.149,99 kn
Do svog bicikla jednim klikom na Mondo Internet Supershopu.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata