To je to što me zanima!

Biografija Ive Sanadera ekskluzivno u 24 Expressu!

U novom broju Express-a saznajte sve o Sanaderovom životu.Imao je inovativan sustav za isisavanje novca iz države, ali nije stigao posve legalizirati svoju imovinu.
Vidi originalni članak

Ivo sanader, osramoćen,kriminaliziran,osumnjičen, središnji je lik drame u kojoj ej Hrvatska operušena do kože, oštećena za osamdesetak milijardi kuna, što je iznos ravan proračunu koji je zatekao kad je 2004 godine preuzeo vlast. 

Reporteri 24sata Express otkrivaju i tajnu bogatstva ministra Miloševića i način na koji je privatiziran Pastor. Primabalerina HNK Mihaela Devald otkriva mračnu stranu života plesnog svijeta,te priča o vojničkoj stezi i ozljedama koje je zadobila samo za tih pet minuta slave na pozornici. Vera Zima nam u svojoj velikoj ispovijesti otkriva sve o boemskom životu na vinu, kupusu i krumpiru.

U novom broju 24sata Express pronađite sve o lasekrskoj operaciji vida, te također intervju sa Ćirom Blaževićem i Ivom Šulentić.

Donosimo vam i neizostavni Tv tjednik, velik broj križaljki, horoskopa, viceva i najbolje recepte. 

Zabavite se i ovog petka uz jedini tjednik koji sadrži baš sve što vas zanima. Potražite svoj 24sata Express na svim kioscima za samo 5,99kuna. 

Idi na 24sata