To je to što me zanima!

Bonus od 10.000 kuna za sve kupce Mazde6 i Mazde CX-5

Razmišljate o zamjeni svog rabljenog automobila? Nema problema. Do kraja ožujka svaki kupac Mazde6 ili Mazde CX-5 po princinu staro-za-novo dobiva bonus od 10.000 kuna!
Vidi originalni članak

Dobre vijesti za sve kupce koji žele kupiti novu Mazdu po principu staro-za-novo! Svakom kupcu nove Mazde6 ili nove Mazde CX-5, koji svoj rabljeni automobil ostavljaju 'pod račun', ovlašteni Mazda partneri odobrit će bonus od dodatnih 10.000 kuna na procijenjenu vrijednost rabljenog vozila – bilo koje marke. Ova prodajna akcija vrijedi do kraja ožujka 2014. U tržišnom okolnostima u kojima prodaju rabljenih podjednako otežavaju ekonomska situacija i povećani priljev rabljenih vozila iz EU, ovo je dobrodošla olakšica za sve one koji razmišljaju o zamjeni vozila.

U atraktivnoj paleti novih Mazdinih modela imat će uistinu što izabrati. Mazda6, koja je u svojoj trećoj generaciji predstavljena početkom 2013. godine, jedan je od najatraktivnijih modela srednje klase na tržištu, neovisno je li riječ o elegantnom sedanu ili praktičnoj i prostranoj izvedbi Wagon. Jedinstvenog Kodo dizajna i temeljena na Skyactiv tehnologiji, Mazda6 nudi jedinstven spoj dinamičnog izgleda, izvrsnih voznodinamičkih osobina i prostrane unutrašnjosti uz neke od najnižih vrijednosti potrošnje i emisije CO2 među konkurentima. Konkretno, 2,2-litreni dizelaš sa 150 KS uz gotovo sportske performanse u prosjeku se zadovoljava sa samo 3,9 l/100 km uz emisiju CO2 od svega 104 g/km.

Ništa manje atraktivan nije ni Mazdin SUV CX-5, koji je u svojoj klasi pokrenuo neke nove trendove. Bio je to prvi Mazdin model u koji je ugrađena cjelokupna paleta Skyactiv tehnologije. Lagan, pri čemu se razlika u odnosu na suparnike mjeri stotinama kilograma, okretan, a zahvaljujući novorazvijenim Skyactiv motorima i vrlo živahan, CX-5 postao je mjerilo vrijednosti u svojem razredu kada je riječ o dinamici vožnje, ali i ekonomičnost. Pritom je jedan od najvećih i najprostranijih SUV-ova svoje klase, a krase ga i neka vrlo praktična rješenja, poput Karakuri sustava preklapanja stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40 i Karakuri prekrivke prtljažnog prostora – s osnovnog obujma izdašne 502 litre – koja se otvara zajedno s poklopcem prtljažnika.

Idi na 24sata