To je to što me zanima!

Brži od pravde: Pravda je brza. Osveta je još brža!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon 10 godina provedenih u zatvoru, Driveru (Dwayne Johnson) je samo jedno na pameti – osvetiti ubojstvo svog brata...
Vidi originalni članak

Dwayne Johnson vraća se žanru koji ga je i proslavio u akcijskom filmu „Brži od pravde“. Ovu adrenalinsku jurnjavu možete pogledati u hrvatskim kinima od 7. travnja. Uz Johnsona jednu od glavnih uloga ostvarili su dobitnik Oscara Billy Bob Thornton, Tom Berenger i Moon Bloodgood iz najnovijeg nastavka Terminatora.

Nakon 10 godina provedenih u zatvoru, Driveru (Dwayne Johnson) je samo jedno na pameti – osvetiti ubojstvo svog brata koje se zbilo u zapetljanoj pljački banke zbog koje je i sam završio u zatvoru… Konačno dočekavši slobodu, on ima smrtonosan plan… ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop (Billy Bob Thornton), policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer (Oliver Jackson-Cohen), ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja. Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt jer se misterija oko smrti njegovog brata produbljuje, a na površinu isplivavaju novi detalji koji nagoviještaju da možda neće moći svoj plan provesti do kraja.

OD 7.4. U SVIM KINIMA!

Idi na 24sata