To je to što me zanima!

Brzo okupi ekipu za koncert Gustafa - Carling nagrađuje

Ljeto u MSU uz Jadransko vam donosi koncert Gustafa na krovu MSU-a. Prvih 20, za 2 kupljene ulaznice, Carling časti trećom ulaznicom i Carling pivom
Vidi originalni članak

Pod zvjezdanim zagrebačkim nebom na atraktivnoj lokaciji na krovu MSU-a doživi nezaboravno iskustvo uz ritmove Gustafa. Koncert počinje u 21:00, a posjetitelji će imati mogućnost tijekom cijelog popodneva uživati u bogatom multimedijskom programu "Ljeto u MSU uz Jadransko".

Budi i ti dio ovog iskustva, okupi brzo ekipu, kupite dvije ulaznice preko Entrio prodajne mreže na linku i na blagajni MSU-a, a prvih 20 koji kupe dvije ulaznice za koncert Gustafa, Carling časti trećom ulaznicom i Carling pivom. 

Koncert + film + izložba

Osim koncerta, ulaznica osigurava odlazak na kino projekciju i izložbu. Danas je na repertoaru projekcija filma "Mamin dečkić" u 17:30 i "Adelin život" u 19:00 sati,a izložbu Vlaste Delimar "To sam ja" možete posjetiti radnim danom od 11:00 do 21:00 te subotom od 11:00 do 24:00 . Ulaznica za ovu kulturnu poslasticu košta samo 79 kuna

Cjelokupni program multimedijskog programa u MSU trajat će sve do 26.srpnja, a narednih subota nastupit će Bambi Molesters (19.07.) i Jinxi (26.07.) Ulaznice za njihove nastupe možete kupiti klikom na njihova imena ili na blagajni MSU-a. Broj ulaznica je ograničen stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na nastupu omiljenog banda.

Osim kocerata subotom, petkom se održavaju klupske rock svirke uživo od 20:00 na platou ispred restorana MSU. Rock svirke održavane svakog petka besplatne su za sve posjetitelje.

Više informacija potražite na linku.

Idi na 24sata