To je to što me zanima!

Budi cool roditelj uz Be Cool opremu za bebe! Saznaj više

Prvi mjeseci svake bebe od izuzetne su važnosti te je potrebno osigurati najkvalitetniju opremu. Be Cool nova je baby oprema koja garantira sigurnost.
Vidi originalni članak

Inovativna, moderna i praktična Be Cool ponuda 

Na Mondo.hr već sada pronađite Be Cool opremu i oduševite se!  Izaberite sigurna i udobna 3u1 Bandit kolica uz koja dobivate i Nidus dječju nosiljku i Zero autosjedalicu. Osim toga, posebnost ovih kolica je što za istu cijenu dobivate i mogućnost promjene boje samih kolica, uz dva dezena za istu cijenu. 

Kako ne biste izostavili svoje drugo dijete, na Mondo.hr možete naći i kolica sa novom univerzalnom skate platformom za vožnju drugog djeteta po cijeni već  od 579,99 kn. Tu je i putni krevetić Camper za zabavu vašeg mališana bilogdje, bilokada. Sadrži dvije visine madraca i luk za igru.

Brzo i lako nahranite svoju bebu uz plastičnu hranilicu s 3 položaja pladnja koja se jednostavno pretvara u stolić sa stolicom.

Novi europski brend

Be Cool je najnoviji europski brend koji osvaja tržišta diljem Europe. Moderan dizajn, posebne značajke i cijena prilagođene su aktivnim roditeljima koji svojem djetetu žele samo najbolje! 

Posjetite Mondo.hr i pogledajte ostalu ponudu BeCool proizvoda u koje ćete se zaljubiti vi i vaša beba.

Idi na 24sata