To je to što me zanima!

Budi.IN nagrađuje! Uključite se i zablistajte s novom frizurom!

Portal Budi.IN i frizerska manifestacija Zagreb Hairfashion omogućit će vam da u proljeće zakoračite s novom frizurom i njegovanom kosom. Uključite se u natječaj!
Vidi originalni članak

Sve djevojke sanjaju o kosi kakve gledamo na omiljenim pjevačicama i glumicama, no znamo li doista koliko je truda, često preskupih proizvoda i vještih ruku vrhunskih frizera potrebno za takav sjaj i teksturu kose? Ne brinite, portal Budi.IN zna i ima jednostavno rješenje.

U novom nagradnom natječaju čak šest sretnih i kreativnih čitateljica nagrađujemo potpunim makeoverom kose - tri dobivaju priliku isprobati nove frizure u salonima diljem hrvatske, a tri osvajaju paket Moroccanoil proizvoda.

Makeover kose uključuje pranje kose, tretman maskom, šišanje i frizuru u frizerskim salonima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu, a poklon paket Moroccanoil proizvoda uključuje Glimmer Shine Spray, Hydrating Styling Cream i Moroccanoil treatment 3x10 ml.

Kliknite stoga na Budi.IN, odgovorite komentarom na postavljeno pitanje do 19. travnja i možda baš vi zablistate s novom frizurom!

Sretno!

Idi na 24sata