To je to što me zanima!

Čakovečki klub Paladin uz Mejaše proslavio 22.rođendan

Klub Paladin u Čakovcu proslao je svoju 22.godišnjicu koncertom popularnih Mejaša.. Seriju zabavnih koncerata nastavlja senzacionalna Nives Celzijus u petak 09.listopada
Vidi originalni članak

Klub Paladin u Čakovcu proslao je svoju 22.godišnjicu koncertom popularnih Mejaša. Nekoliko stotina Čakovčana i Međimuraca zabavljalo se uz vesele tamburaške zvuke ovog sastava iz Varaždina što nije ni čudo budući da su zgodni momci više od dva sata redali hit za hitom i atmosferu doveli do usijanja. Čuvši da su njegovi omiljeni tamburaši u blizini, na koncertu se "inkognito" pojavila i nekadašnja velika ex-Yu zvijezda Danijel Popović koji je sad već davnih godina, baš u blizini, snimio svoj nekadašnji veliki hit "Bio sam naivan". To ni ne čudi budući da je Paladin 'najstariji' klub u Čakovcu kroz koji su tijekom više od dva desetljeća prošle i nastupale najveće hrvatske zvijezde učinivši ga nadaleko najpopularnijim klubom u Međimurju. 

- Mi smo u ovom klubu počeli s našom svirkom i tu smo zahvaljujući vlasniku Saši Šestanu i snimili spot za naš veliki hit "Zorica". Sve ostalo je povijest pa slobodno možemo reći da se u Paladin uvije rado vraćamo jer je upravo iz ovog kraja krenula naša nacionalna karijera, istaknuo je Nikola Bosilj iz Miješa  primajući na klupskom šanku brojne runde 5-6 piva, čak i njegov omiljeni burek s mesom i ajvarom iz Presečna kojima su ga radosni obožavatelji željeli počastiti nakon koncerta.  

A nakon svečane godišnjice, po Čakovcu se na kavama već danima priča o idućem koncertu.  U petak 09. listopada tamo će nastupiti senzacionalna Nives Celzijus u pratnji svog benda i  nakon punih godinu dana Međimurcima i njihovoj publici ponovno pokazati zašto je u zadnje vrijeme jedna od najtraženijih pjevačica na svim zabavama i feštama diljem Hrvatske. 

Idi na 24sata