To je to što me zanima!

Cameron Diaz i J. Timberlake zajedno u testu znanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok brojite posljednje dane do otvaranja hit komedije Zločesta učiteljica u hrvatskim kinima pogledajte kako su C. Diaz i J. Timberlake zajedno rješavali test znanja.
Vidi originalni članak

Bilo je tu različitih pitanja: od matematike, znanosti i jezika do opće kulture. Saznajte što je Justin naučio od Cameron i tko je pojeo pobjedničku jabuku.

U komediji Zločesta učiteljica Elizabet Halsey (Cameron Diaz) je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena učiteljica. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika (Justin Timberlake) – na tom će putu morati eliminirati kolegicu Amy i oduprijeti se čarima učitelja tjelesnog (Jason Segel). Elizabethino razuzdano ponašanje i njegove posljedice šokirat će njene učenike, suradnike, pa i nju samu.

"Elizabeth  želi novac kako bi mogla povećati grudi”, pojašnjava Diaz. “Elizabeth traži tipa koji će biti dovoljno bogat da je uzdržava i da više nikad ne mora raditi, i uvjerena je da će joj košarica D pomoći u toj namjeri.”

Ne propustite komediju Zločesta učiteljica od četvrtka u svim kinima!

Idi na 24sata