To je to što me zanima!

Casada - relax in style, savršeno opuštanje!

Casada je tvrtka sa karakterom i osmjehom. Vizija nam je, pružiti priliku ljudima širom globusa da uživaju u korištenju tehnološki besprijekornih masažnih uređaja
Vidi originalni članak

Tvrka Casada GmbH, je etablirani proizvođač masažnih uređaja iz njemačkog grada Paderborna. Casada djeluje od 2000. godine, a trenutno ima prodajnu mrežu rasprostranjenu u 38 zemalja na 4 kontinenta. Moto tvrtke Casada je "Relax in style", što govori o visokim zahtjevima koje smo si postavili u pogledu zadovoljstva naših korisnika - izjavio je nedavno osnivač tvrtke g. J. Radtke. Uprava tvrtke, odlučila je prošle godine osnovati vlastitu podružnicu u Hrvatskoj. Tako je u travnju 2013. osnovana firma Casada Adriatic d.o.o., u stopostotnom vlasništvu njemačkog domicila.

Casada je tvrtka sa karakterom i osmjehom. Vizija nam je, pružiti priliku ljudima širom globusa da uživaju u korištenju tehnološki besprijekornih masažnih uređaja, sa visokim standardima brige o našim kupcima. Inovativnos, dizajn te nezaobilazno znanje i iskustvo u branši masažnih uređaja drže nas u vrhu svjetskih brendova na ovom području.

Važno je napomenuti da Casada ima vlastiti razvoj i proizvodnju, a poseban odjel unutar tvrtke zadužen je za korporativni dizajn te za dizajn izvedbe proizvoda. Stoga su naši korisnici, ujedno i naši partneri, dajući nam neprocjenjive povratne informacije o svome zadovoljstvu pri uporabi proizvoda. Naši proizvodi, mogu se svrstati u nekoliko skupina:

  • masažni jastuci i podloge
  • masažne fotelje
  • fitness i wellnes uređaji

Jednan mogući način podjele Casada-artikala u grupe je i prema učinku na naše tijelo:

  • uređaji za opuštanje, masažu i relaksaciju
  • terapijski uređaji, kod raznih zdravstvenih problema kao što je reumatizam, povrede i slično
  • uređaji za aktivaciju muskulature na radnom mjestu
  • uređaji za borbu protiv celulita i masnih naslaga
  • uređaji za kućni fitness te razne oblike tjelovježbe

Prigodom predstavljanja Casada proizvoda na RedFox Marketplaceu skinite na ovom linku kupon kojim možete postići dodatnih 10% popusta na proizvode Miniwell i Maxiwell iz programa CASADA masažnih jastuka. Link za kupon

Posebno ističemo slijedeće proizvode

Miniwell, Maxiwell i Quattromed

Posebno dizajnirani uređaji iz skupine masažnih jastuka ili podloga. njihova fleksibilnost pri uporabi, omogućava rješavanje mnogih svakodnevnih problema s kojima se naše tijelo suočava:

  • stresa i umora
  • nepravilnog držanja
  • masnih naslaga i celulita
  • reumatskih tegoba
  • postoperativnih stanja (prinudnog mirovanja)

Više o proizvodima Miniwell, Maxiwell i Quattromed

 Fotelje za masažu

Kennedy III i IV

Klasa vrhunskih masažnih fotelja, sa funkcijama skeniranja (mjerenja) tijela, 3D masaže, zračne drenaže, mnoštva masažnih tehnika i položaja zamasažu i potpunu relaksaciju.

Više o proizvodima Kennedy IIIKennedy  IV

Bismarck

Vrhunska masažna fotelja, visoke srednje klase, u omjeru cijene i kvalitete.

Saznaj više o proizvodu

Smart III

Masažna fotelja koja će vas iznenaditi mnoštvom funkcija koje sadrži i objedinjava, u relativno malim gabaritima, sa cijenom za koju nećete vjerovati da je moguća za tako dobru fotelju. Na raspolaganju nam je i serija sa zvučnim (Music Sinc) sustavom, koji uz sve nabrojene karakteristike, daje dašak visoke klase.

Saznaj više o proizvodu

Power Board

Ovaj poseban uređaj amjenjen je svima onima koji žele vlastitu spravu za kućnu tjelovježbu, malih gabarita, a velike učinkovitosti. Ovo je stroj za topljenje kalorija - oduševljeno je rekla gospođa, koja je isprobala proizvod u našem izložbenom prostoru u trgovačkom centru West Gate. Dovoljno je otvoriti priložene linkove sa video materijalima i bit će vam jasan učinak ovoga kućnog fitness-čarobnjaka.

Saznaj više o proizvodu

Zbog velikih zahtjeva našeg tržišta, nakon nekoliko nastupa na sajmovima u Hrvatskoj, tvrtka je odlučila otvoriti izložbeni prostor sa svojim masažnim uređajima u trgovačkom centru West Gate u Zagrebu. Ovim potezom, postali smo jedina tvrtka sa takvim stalnim izložbeno-prodajnim prostorom, ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji. Dakle, ništa lakše, nego iskoristiti tu mogućnost, te bez potrebe za najavljivanjem, u radno vrijeme trgovačkog centra prošetati do nas i isprobati Casada proizvode. Pronaći ćete nas jednostavno, na prvome katu, pokretnim stepenicama, odmah iznad ulaza br. 4.


Idi na 24sata