To je to što me zanima!

CEWE FOTOKNJIGA – najbolje mjesto za ljetne fotografije

Svi smo barem jednom nakon ljeta požalili što je završilo i s nostalgijom pregledavali fotografije na mobitelu ili fotoaparatu, prisjećajući se najboljih trenutaka.
Vidi originalni članak

Da svi ti predivni trenuci ne bi ostali samo pospremljeni u nekoj memoriji, tu je CEWE fotoknjiga kao najoriginalniji način čuvanja vaših uspomena za kojima ćete moći posegnuti u svakom trenutku i to samo jednim pokretom ruke ponovno ih proživjeti ne brinući se je li baterija mobitela ili laptopa puna i hoće li izdržati dovoljno dugo da svi vide vaše fotke s ljetovanja.

 Sve vaše najdraže uspomene složene u CEWE fotoknjigu, koja zbog svojih mogućnosti može biti izuzetno zanimljiva i svakom džepu dostupna, nudi jedinstvenu mogućnost postavljanja video isječaka u fotoknjigu na vrlo jednostavan način.

 Sada uz gledanje svojih fotografija, istovremeno možete pomoću svojeg smartphona uživati i u video isječcima sa svojeg najdražeg putovanja te tako još živopisnije ponovno proživjeti najljepše trenutke svojeg ljetovanja, ali se i pohvaliti prijateljima s istima.  

Prednosti CEWE fotoknjige:

* jednostavno kreiranje te brza i kvalitetna izrada
* pristupačne cijene
* veliki broj formata, vrsta uveza i vrsta tiska u ponudi
* neograničen broj fotografija koje se postavljaju u fotoknjigu
* mogućnost postavljanja video isječaka u fotoknjigu
* dostava na kućnu adresu za samo 15,00 kn

Nemojte čekati da vam drage uspomene zauvijek nestanu zbog kvara na računalu jer prošlost se ne može ponoviti, a od nje jedino što nam ostaje su upravo uspomene koje će ponovno oživjeti nekim novim sjajem u vašoj fotoknjizi.

Kako izraditi CEWE fotoknjigu?

1.    posjetite stranicu www.cewe.hr i preuzmite besplatan fotoprogram
2.    u fotoprogramu izaberite željenu veličinu fotoknjige i klikni na „Oblikuj”
3.    ubacite svoje fotografije, odaberite pozadine, upišite željeni tekst ili clipart-ove
4.    klikni na „Dodaj u košaricu”, registriraj se i predaj svoju narudžbu u izradu

Nakon svega 5-7 radnih dana na vašu kućnu adresu će stići vaša fotoknjiga koju ćete i vi i vaši ukućani s veseljem listati. Nema ništa ljepše od proživljavanja i prisjećanja svih onih lijepih trenutaka iz prošlosti.

CEWE ZIDNE DEKORACIJE- POSEBNO MJESTO ZA POSEBNE FOTOGRAFIJE

Imate fotografiju s ljetovanja koju biste željeli pokazati cijelom svijetu, prijateljima i rodbini?

Uz naše zidne dekoracije će vaša soba zablistati novim sijajem bilo da se radi o dekoraciji kao što je fotografija na platnu, galerijski tisak ili fotografija na aluminiju.

 U svakoj opciji, vaša fotografija će izgledati posebno i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Svim novoregistriranim korisnicima u povratnom mailu dobrodošlice poklanjamo kód s 30% popusta na bilo koju CEWE fotoknjigu kao i kód za besplatnu izradu 10 digitalnih fotografija Premium kvalitete dimenzije 10x13,5 cm.Postanite dio naše velike obitelji.Isplati se!

Sve navedene proizvode, kao i ostale iz CEWE ponude možete naručiti i o njima se više informirati  na www.cewe.hr

Idi na 24sata