To je to što me zanima!

CEWE FOTOKNJIGA – originalno čuvanje uspomena

Slaganje slika u fotoalbume, postalo je dio prošlosti. Puno zanimljivije i originalnije je uspomene na drage ljude i lijepe trenutke složiti u CEWE FOTOKNJIGU
Vidi originalni članak

CEWE FOTOKNJIGA je rješenje i za sve one koji svoje uspomene (digitalne fotografije) čuvaju na CD- ima, računalima i vanjskim diskovima. Nakon što  je vrlo jednostavno i brzo oblikujete vlastitim kreativnim idejama, postaje prava knjiga koju odlikuje visoka kvaliteta izrade.

Kako je izraditi?  

1.    preuzmite besplatni foto programa s internet stranice www.cewe.hr
2.    otvorite fotoprogram i klikom na željeni proizvod ulazite u proces kreiranja
       proizvoda
3.    klikom na naruči izrađeni proizvod šaljete u izradu

Prednosti CEWE FOTOKNJIGE:

* mogućnost postavljanja, rotiranja, uvećavanja i ukrašavanja fotografija unutar
  fotoknjige
* dodavanje prigodnih tekstova, pozadina, clipart-ova ili dizajnerskih predložaka
* umetanje video isječaka u fotoknjigu
* mnoštvo formata (fotoknjižica,  kompaktna, kvadratna, velika uspravna i
  panoramska
, XL i XXL)
* nekoliko vrsta uveza (knjižica, mekani, tvrdi  i platno)
* nekoliko vrsta tiska (digitalni, sa sjanim premazom, s mat premazom, na sjajnom
  fotopapiru i na mat fotopapiru)

Početni broj stranica svake fotoknjige je 26, a maksimalni do 154 (razlikuje se ovisno o veličini fotoknjige i vrsti tiska), dok je broj fotografija neograničen.

Najnovija mogućnost koju pruža cewe fotoknjiga je umetanje video isječaka u fotoknjigu, koji se po jednakom sistemu kao i fotografije (drag & drop) postave u fotoknjigu, a gdje se okviru s nekoliko sekvenci filma pridružuje QR kod kojeg prilikom listanja izrađene fotoknjige možete očitati pomoću smartphona ili tableta te tako reproducirati svoj video koji je pohranjen na našem serveru u trajanju od 3 godine.

S toliko mogućnosti svi će važni dani i trenutci u životu biti trajno zabilježeni, na originalan i maštovit način. Sačuvati uspomenu na rođenje djeteta, prvi rođendan ili krštenje, vjenčanje, bračno putovanje ili posjetu dragim prijateljima, u CEWE FOTOKNJIZI je pravo remek djelo.

Svaka CEWE FOTOKNJIGA je unikatna, a od narudžbe do preuzimanja čeka se tek nekoliko dana. Kao dodatnu pogodnost svim našim kupcima smo od početka ove godine smanjili cijenu dostave na kućnu adresu za 50% te ona sada iznosi svega 15,00 kn.

CeWe fotoknjiga je i originalan poklon vašim najdražima u svim prigodama kao što rođendani, razne obljetnice ili Božić. Više o svim proizvodima pronađite na www.cewe.hr

Tablet myAudio 816QI.
Proizvođač: myAudio
OS: Android
Dijagonala zaslona: 8"
Memorija: 16GB
Ostalo: quad core proc (4*1200 MHz), microSD support, 3,5 mm jask, HDMI, USB
Boja: bijela

Idi na 24sata