To je to što me zanima!

Čitajte 24sata za vrijeme svake vožnje u Taxi Cammeu!

24sata i Taxi Cammeo su udružili snage! Putnici Taxi Cammea za vrijeme vožnje mogu čitati besplatan primjerak najnovijeg izdanja 24sata
Vidi originalni članak

Najčitanije dnevne novine u Hrvatskoj, 24sata, od sada se mogu čitati i prilikom korištenja usluga Taxi Cammea i to u svim gradovima u kojima ovaj vodeći hrvatski taksi prijevoznik posluje -  Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli.

Putnicima je tako svakoga dana tijekom vožnje na raspolaganju besplatan primjerak najnovijeg dnevnog izdanja 24 sata čime je dodatno istaknuta vizija ovog dnevnika o sadržaju „dostupnom svima, u svakom trenutku, gdje god se nalazili“.

Isto tako, tvrtka Taxi Cammeo, kao vodeći i najveći taksi prijevoznik u Hrvatskoj nastavlja kontinuirano uvoditi revolucionarne rješenja i usluge u svom načinu poslovanja, pri čemu je zadovoljstvo putnika i kvaliteta usluge na prvom mjestu.

Suradnja s najtiražnijim dnevnim listom u Hrvatskoj i omogućavanje svim svojim putnicima da su svakodnevno u toku s događanjima u zemlji, sportu i showbusinessu, logičan je korak nakon uvođenja Cammeo Card prepaid kartice, jedinstvene usluge na taksi tržištu u Hrvatskoj, koja uslugu taksi prijevoza čini još povoljnijom.

Uz 24sata kao razbibrigu, Taxi Cammeo nastavlja s uvođenjem novih i zanimljivih trendova te ostaje sinonim za kvalitetu i ugodnu vožnju.

Idi na 24sata