To je to što me zanima!

City Center one za uzbudljivo modno proljeće i ljeto

Kolekcije proljeće/ljeto iz trgovina City Centera one u novoj kampanji Fashion first savršeno je predstavila Tatjana Galić, poznati model s bogatom međunarodnom karijerom
Vidi originalni članak

Efektne crno-bijele kombinacije, traper, uzorci, jarke boje i vječna elegancija vladat će našim ulicama narednih mjeseci te bez sumnje zadovoljiti ukuse svih fashionistica. Kolekcije proljeće/ljeto iz trgovina City Centera one u novoj kampanji Fashion first savršeno je predstavila Tatjana Galić, poznati model s bogatom međunarodnom karijerom. 

Tatjana je snimila editorijale za svjetske modne časopise poput Tanka i Glamoura, šetala je pistom Londonskog tjedna mode u kreacijama Stelle McCartney i Manisha Arore, a njene fotografije krasile su brojne svjetske modne magazine. Iva Balaban, stalna suradnica City Centera one, zajedno s Karlom Kaić, odabrala je modne kombinacije koje će svaka ljubiteljica mode poželjeti nositi ovoga proljeća i ljeta, a savršenu kemiju s modelom ostvarila je poznata modna fotografkinja Jelena Balić. Kako bi na Tatjani baš sve bilo savršeno pobrinule su se Simona Antonović s make-upom te hair stylist Snježana Čefko iz salona Teuta.

Snimanje kampanje proteklo je u izvrsnom raspoloženju a sve pripadnice nježnijeg spola na setu bacile su oko na nekoliko ključnih komada kojima će dopuniti svoj ormar.

City Center one East, West i Split savršene su destinacije za uzbudljivo modno proljeće i ljeto. 

Idi na 24sata