To je to što me zanima!

Crno-bijeli chic u Lidlu: nepogrešiva modna kombinacija

Od četvrtka, 23. 1., u Lidlovoj ponudi pronađite odjeću koja odiše vječnom klasikom. Crno-bijela predstavlja sklad boja s kojom je gotovo nemoguće pogriješiti!
Vidi originalni članak

Bilo da je riječ o zimi ili ljetu, bilo da je riječ o casual ili svečanoj prigodi, crno-bijela modna kombinacija je nepogrešivo rješenje. Crno-bijele kombinacije odišu klasikom, ali su istovremeno nevjerojatno interesantne i elegantne. U prilog tome govori i činjenica kako je prije više od pola stoljeća, jedna od najpoznatijih ikona mode, jedinstvena Coco Chanel, savjetovala damama da bez straha odjenu kombinaciju crne i bijele jer te dvije boje čine savršeni sklad. Upravo zato će sve ljubiteljice mode zasigurno razveseliti činjenica kako je u Lidlovoj ponudi od četvrtka, 23. siječnja, cijeli niz odjevnih crno-bijelih chic komada poznate robne marke Esmara.

Dame će tako imati priliku odabrati između zanimljivih crno-bijelih tajica geometrijskog uzorka s mekom elastičnom pasicom, crno-bijele elegantne poluprozirne bluze, ugodnog pulovera na crne i bijele pruge ili pak zanimljive tunike/majice, prigodne za sportski, ali i večernji look, koja također dolazi u crnoj i bijeloj boji. Tu su također i rastezljive traperice, majice, zanimljive čarape, tajice te dokoljenke.

Modeli su većinom dostupni u veličinama od S do L i to po iznimno povoljnim cijenama, a u Lidlovoj će ponudi biti sve do isteka zaliha. Siječanj je idealno vrijeme za obnovu garderobe, a vječni crno-bijeli komadi definitivno su najbolji odabir.

Više informacija potražite na web stranici Lidla.

Idi na 24sata