To je to što me zanima!

Crodux uveo nova goriva koja produžuju vijek motora

Crodux je u svoju ponudu uveo nova benzinska i dizelska goriva MAX POWER koja vozačima donose značajne uštede zbog manje potrošnje i produženog vijeka trajanja motora
Vidi originalni članak

Crodux je u svoju ponudu uveo nova benzinska i dizelska goriva MAX POWER koja vozačima donose značajne uštede zbog manje potrošnje i produženog vijeka trajanja motora, a uz to pridonose zaštiti okoliša smanjenjem emisije štetnih plinova. Goriva MAX POWER pripadaju novoj generaciji visoko kvalitetnih benzinskih i dizelskih goriva, koje je Crodux proizveo na temelju vlastite specifikacije, a koja kvalitetom nadilaze ostala slična goriva na našem tržištu. 

Već osnovna goriva na Crodux benzinskim servisima (Eurosuper 95 BS i Eurodiesel BS) u potpunosti zadovoljavaju sve europske norme za te vrste goriva, a daljnja poboljšanja postignuta su promjenom vrste aditiva i optimiziranjem njihovih količina u MAX POWER gorivima. Povećanjem oktanskog broja kod benzina, odnosno cetanskog broja kod dizela, postignuta je bolja iskoristivost goriva, čime se smanjuje potrošnja i emisija štetnih plinova zbog potpunijeg sagorijevanja. Uz to, povećana je i kaloričnost, pa se s istom količinom MAX POWER goriva može prijeći više kilometara.

„MAX POWER goriva pogodna su za vozila novih generacija, ali i za starija vozila s većim brojem prijeđenih kilometara, jer pomažu u čišćenju sustava za distribuciju goriva od naslaga, kao i sprječavanju stvaranja taloga u spremnicima. Pridonose i boljem podmazivanju pokretnih dijelova distribucijskog sustava, pumpi i mlaznica, čime se produžuje njihov vijek trajanja.“, pojasnio je Vlatko Skočilić, magistar inženjer kemijskog inženjerstva iz Croduxa. 

Zbog potpunijeg izgaranja MAX POWER goriva sprječava se stvaranje naslaga čađe u prostoru za sagorijevanje, kao i naslaga koksa na diznama, čime se povećava snaga motora, odnosno poništava opadanje snage tijekom vremena zbog neregularnog i nepotpunog sagorijevanja. 

Crodux veliku pažnju pridaje kvaliteti svojih proizvoda i usluga te osoblju, koje je na raspolaganju kupcima u svim situacijama. Dodatno se ulaže u profesionalno osposobljavanje djelatnika kako bi se standardi ophođenja i zadovoljstvo kupaca zadržali na visokoj razini.

Za više informacija posjetite:

WEB: http://www.crodux-derivati.hr/
FB: https://www.facebook.com/croduxhr

Idi na 24sata