To je to što me zanima!

Čudesni Spider-Man od danas u svim hrvatskim kinima!

Svoju magičnu mrežu ovoga tjedna Čudesni Spider-Man raspliće po cijelome svijetu pa ćemo ga tako napokon moći pogledati i mi i to od ovoga četvrtka, 12.7. u svim kinima!
Vidi originalni članak

Ovaj avanturistički spektakl već je oborio niz rekorda, a u samo šest dana u SAD-u zaradio impresivnih 140 milijuna dolara, dok mu box-office za svjetsku kino distribuciju trenutno iznosi 340 milijuna dolara!

Od prošloga četvrtka film „Čudesni Spider-Man“ mogao se već pogledati ekskluzivno samo u zagrebačkom IMAX-u, ali od ovoga tjedna gotovo svi stanovnici Hrvatske moći će uživati u potpuno novoj priči o jednom od najpoznatijih i najvoljenijih stripovskih super-junaka na svijetu. „Čudesni Spider-Man“, osim glavnog protagoniste, nema nikakve veze sa svojim filmskim prethodnicima. Ovdje je riječ o puno ozbiljnijem i kvalitetnijem ostvarenju snimljenom u najmodernijoj 3D tehnologiji.

“Čudesni Spider-Man” je priča o Peteru Parkeru, srednjoškolcu kojeg su kao dijete napustili roditelji, ostavivši da ga odgajaju njegov ujak Ben i ujna May. Kao i većina tinejdžera, Peter pokušava otkriti tko je on zapravo i kako je postao takva osoba kakva je danas. 

Peter pronalazi put do svoje srednjoškolske djevojke, Gwen Stacy, s kojom se zajedno bori u ljubavi, obavezama i tajnama. Kada Peter otkrije misterioznu aktovku koja je pripadala njegovom ocu, počinje istraživati nestanak svojih roditelja što ga vodi direktno do Oscorpa i laboratorija Dr.Curta Connorsa, nekadašnjeg partnera njegovog oca. Nakon što se Spider-Man suoči s Connorsovim alter-egom, Gušterom, Peter će donijeti životnu odluku da iskoristi svoje moći, odredi  svoju sudbinu i postane heroj.

U ovoj potpuno novoj priči Spider-Mana glumi Andrew Garfield (Društvena mreža), njegovu djevojku Emma Stone (Cura na lošem glasu), a u ostalim ulogama se pojavljuju Martin Sheen, Rhys Ifans, Sally Field i Denis Leary. Film je režirao Marc Webb (500 dana ljubavi), a scenarij su napisali James Vanderbilt i Alvin Sargent prema Marvelovom stripu autora Stana Leeja i Stevea Ditkoa.

Idi na 24sata