To je to što me zanima!

Danas čistimo kuhinju sa Labudovim proizvodima

Kuhinja je često središnje mjesto okupljanja cijele obitelj. U kuhinji pripremamo i čuvamo hranu, a upravo je zato njezina čistoća od presudne važnosti za svaki dom
Vidi originalni članak

Naime, brojna su istraživanja pokazala da su kuhinje nerijetko prljavije od kupaonica zbog prisutnosti brojnih bakterija i velike vlage, osobito u spužvicama i na krpama za pranje. Upravo zbog dodira s hranom, potrebno je redovito održavati higijenu i čistoću sudopera, hladnjaka, štednjaka i ostalih kuhinjskih površina. 

Labudov novi proizvod Super Jon Kuhinja idealan je suradnik koji će vam u tome pomoći jer učinkovito odmašćuje, čisti i dezinficira sve kuhinjske površine. Njegova antibakterijska formula ne sadrži alergene i ne oštećuje površine. Sredstvo se jednostavno ispire, a kuhinju ispunjava ugodnim mirisom limuna.

Mnogima ipak najteže pada pogled na zagorjele ostatke hrane u pećnicama, nakupljene masnoće na napama ili pak roštiljima. Iznenadilo bi vas kako je rješenje ovog problema jednostavno. Zahvaljujući Permetalu, najprodavanijem sredstvu za tu namjenu u Hrvatskoj, ovaj problem možete riješiti vrlo lako i bez pretjeranog ribanja i struganja. Na tvrdokornu masnoću s pećnica, roštilja i kuhinjskih napa dovoljno je tek nanijeti Permetal i ostaviti nekoliko minuta da djeluje te potom prebrisati krpom ili abrazivnim dijelom spužvice. Ako se radi o pećnici koja je jako prljava, lakše ćete je očistiti ako je prije nanošenja Permetala zagrijete na 50 °C i onda primijenite isti postupak. Nečistoće i zagoreni ostaci hrane i masnoće doslovce nestaju pokretom ruke.

SANITAR TORPEDO – za uvijek čist odvod sudopera  NOVO!

Kada se odvod u sudoperu začepi zbog masnoća ili naslaga kamenca unutar cijevi, pomoći će Sanitar Torpedo. Redovitim korištenjem Sanitar Torpeda, ultrasnažnog gela za odčepljivanje i održavanje odvoda u kućanstvima, izbjeći ćete takve probleme. On istovremeno dezinficira cijevi i uklanja neugodne mirise, a neće oštetiti cijevi prilikom čišćenja. Za redovito održavanje higijene odvoda kao i sprečavanje razvoja bakterija preporučuje se korištenje jednom na tjedan.

SUPER JON CREAM – abrazivno sredstvo za čišćenje NOVO!

Za visoki sjaj, čistoću i ugodan miris sudopera, kuhinjskih pločica, pipa i indukcijskih štednjaka isprobajte dva nova abrazivna sredstva s aktivnim mikrogranulama – Super Jon Cream. Fina kremasta struktura olakšava nanošenje, dok aktivne mikrogranule dodatno pomažu u uklanjanju zaprljanja, a pri tome ne oštećuju površine. Super Jon Cream dolazi s dva osvježavajuća mirisa limuna i jabuke.

Idi na 24sata