To je to što me zanima!

Danas ne propusti nogometnu poslasticu na bazenu Belišće

Cage Ball Barba, Pan i 24sata pozivaju te da danas budeš dio velikog finala prvog turnira parova u stolnom nogometu od kartona na bazenu Belišće i osvojiš 20 000 kuna!
Vidi originalni članak

Finalni turnir održat će se na atraktivnoj lokaciji bazena Belišće danas, 12. lipnja uz prigodan zabavni program te bogatu ponudu jela i pića. Finalni turnir  započet će izvlačenjem parova, a igrat će se po principu Knock out sistemu do dobivanja konačnog pobjednika. Pobjednik finalnog turnira osvojit će glavnu nagradu u iznosu od 20,000 kuna.

Podsjetimo, malonogometni klub Cage Ball Barba  organizirao je prvi turnir parova u stolnom nogomet od kartona. Turnir se održavao u čak 300 kafića na području Slavonije i Baranje gdje su se u natjecanju okušali brojni ljubitelji stolnog nogometa. Uz dobro društvo, Pan i stolni nogomet, zabava definitivno nije izostala.

Vrhunac ovog zanimljivog turnira održat će se danas, 12. lipnja, na bazenu Belišće. Pozivamo vas da u što većem broju dođete na bazen i podržite vaše prijatelje u finalu jer će baš netko od njih kući otići kao pobjednik prvog turnira i dobitnik 20.000 kuna. Dočekajte Svjetsko prvenstvo sa stilom i uživajte u dobrom nogometu tijekom cijelog dana. Program natjecanja trajat će od 15 do 21 sat.

Navijajte za vaše favorite i osvježite se kupanjem u bazenu i hladnim Panom. Također, nakon finala i cjelokupnog natjecanja sudionicima i gostima  bit će omogućeno i noćno kupanje kao osvježenje za kraj dana. Ovo je prvi turnir ovakvog karaktera u Hrvatskoj, a sudeći po zainteresiranosti i reakcijama, neće biti posljednji.

Pravo sudjelovanja imali su svi punoljetni članovi  malonogometnog kluba Cage Ball Barba. Zabava uz prijatelje, Pan i stolni nogomet definitivno neće izostati, a oni najbolji osvojit će i vrijedne nagrade. 20.000 kn najspretnije natjecatelje čeka na dohvat ruke, pokažite svima da ste najbolji u regiji i budite pobjednicima ovog jedinstvenog turnira. Ukoliko ste propustili prijaviti se na natjecanje, ne propustite bodriti naše finaliste te uđite u navijačku formu do večerašnje utakmice.  Više informacija o turniru potražite na www.kartonplay.com.

Pokrovitelj turnira je Pan, a događaj medijski pokriva 24sata.

Idi na 24sata