To je to što me zanima!

Danas u sklopu "Proljetnog čišćenja" peremo rublje

Jedan od najčešćih poslova u kućanstvu zasigurno je pranje rublja. Da bi rublje što duže sačuvalo svoj oblik i kvalitetu važno je prati ga odgovarajućim deterdžentom
Vidi originalni članak

Da bi rublje što duže sačuvalo svoj oblik i kvalitetu materijala, iznimno je važno prati ga na prilagođenom programu perilice i s odgovarajućim deterdžentom. Labudov široki asortiman proizvoda za pranje rublja obu­hvaća sredstva namijenjena svim vrstama rublja i za pranje na različitim temperaturama. 

Labudov brand Oliver, prisutan na tržištu već gotovo 30 godina, od ove godine u potpunosti je prilagođen potrebama moderne obitelji i aktualnim trendovima. Nova linija praškastog deterdženta za pranje bijelog rublja Oliver Futura sadrži aktivatore bijeljenja, PA en­zime i aktivni kisik koji djeluju na svim temperaturama te čine rublje či­stim i mirisnim, a bijelo uistinu bijelim. Posebnu pozornost treba obratiti prilikom pranja dječjeg rublja ili rublja koje koriste osobe s osjetljivom kožom i sklone alergijama. Osjetljiva koža zahtijeva visoke standarde pri odabiru odgovarajućeg deterdženta, a prije svega formula deterdženta mora biti dermatološki ispitana. 

Oliver Futura Sensitive dermatološki je testiran, ne izaziva alergiju i iritaciju kože te se preporuča i za osobe s atopijskim dermatitisom. Također, sadrži nježan i ugodan miris bez alergena i biološki je razgradljiv. Formulacija deterdženta razvijena je i ispitana u suradnji sa stručnjacima alergološkog odjela dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu. 

Linija specijalnih tekućih detedženata Meri Me­rino namijenjena je strojnom i ručnom pranju osjetljivih tkanina. Meri Merino Sensitive s dodatkom omekšivača idealan je za strojno i ručno pranje osjetljivih tkanina, posebice vune svile i sintetike. 

Meri Merino Colour s dodatkom omekšivača upotrijebite za pranje obojane odjeće, a njegova posebna formula fiksira i održava intezitet boja te sprečava prenošenje boja s tkanine na tkaninu. Meri Merino Black s dodatkom omekšivača specijaliziran je za pranje tamne odjeće, održavajući posto­janost tamnih boja. Sadrže aktivne sastojke koji sprečavaju stvaranje na­bora, olakšavaju glačanje te štite i njeguju tkaninu. 

Idi na 24sata