To je to što me zanima!

DANI PIVA Karlovac od 22. do 31. kolovoza u Karlovcu!

Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 22. do 31. kolovoza! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, će tih dana poteći peta rijeka, rijeka piva!
Vidi originalni članak

Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 22. do 31. kolovoza! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, će tih dana poteći peta rijeka, rijeka piva! Pivopijama će "na raspolaganju" biti brojna domaća i strana piva, bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program, koji će ove godine zadovoljiti zaista sve ukuse. Pivo je tih dana u Karlovcu u prvom planu, ali glazbeni program vrlo često se iščekuje s barem jednako toliko nestrpljenja i mnogi upravo po njemu biraju kada će posjetiti šatorski grad na desnoj obali rijeke Korane, tek nekoliko desetaka metara od najljepše karlovačke rijeke, koja je u to doba godine još uvijek odlična za kupanje!

Od 22. do 31. kolovoza na glavnoj pozornici nastupit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene uz atraktivne goste iz Bosne i Hercegovine, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu.

Na samom otvaranju 22. kolovoza, nakon tradicionalne povorke ulicama grada i svečanog otvaranja uz vatromet, posjetitelje 28. karlovačke pivijade u glazbeni program uvest će Maja Šuput. Dan poslije kontroverzni, ali nesumnjivo popularni Vuco stvorit će, ne treba sumnjati, ludnicu na ŠRC-u Korana. Prvi vikend u nedjelju će zaključiti gosti iz BiH, jedna od najvećih koncertnih atrakcija regije i jedan od najpopularnijih bendova s ovih prostora - Dubioza Kolektiv.

Nakon "ludog" vikenda, u ponedjeljak 25. kolovoza ljubitelji piva moći će se malo opustiti uz uvijek ugodan nastup klape Intrade, a u utorak 26. kolovoza na svoje opet dolaze mladi uz koncert Hladnog piva. U srijedu, 27. kolovoza, ŠRC Korana mogao bi biti pretijesan da primi sve obožavatelje Thompsona. Dan nakon njega Karlovčane i tisuće njihovih gostiju zabavljat će Massimo, a za sam kraj i posljednji vikend za dobru atmosferu su zaduženi Jole (petak), Ivan Zak (subota) i na kraju kraljica estrade Jelena Rozga, posljednjeg dana 28. Dana piva, u nedjelju 31. kolovoza.

U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark i program za najmlađe. Ulaz na prostor 28. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da od 22. do 31. kolovoza ne svratite do grada na četiri...odnosno pet rijeka!

Više o Danima piva Karlovac potražite na službenoj web i Facebook stranici!


Idi na 24sata