To je to što me zanima!

Za sve generacije vitamini i minerali iz Dietpharma!

Centravit Energy, Lizzy Centravit, Magnezij 375.....samo neki su od Dietpharm proizvoda koji Vam mogu pomoći u očuvanju zdravlja!
Vidi originalni članak

Centravit Energy, Lizzy Centravit, Magnezij 375.....samo neki su od Dietpharm proizvoda koje sadrže pažljivo odobaranu kombinaciju vitamina i minerala. Dietpharm proizvodi nisu univerzalna rješenja jer su prilagođeni specifičnim potrebama, prehrambenim navikama i načinu života ovog podneblja-dakle Vama.Provjerite!

Centravit ENERGY

Muči Vas proljetni umor?

Manjak vitamina i minerala te elemenata u tragovima može se manifestirati gubitkom teka, konstantnim osjećajem umora i pojačanom osjetljivošću na infekcije. Zašto su važni vitamini i minerali? Vitamini sudjeluju u metaboličkim procesima i na taj način pospješuju oslobađanje energije iz hrane.

Centravit ENERGY je multivitaminsko-mineralna formula vrhunske kvalitete obogaćena Q10 enzimom. Uz redovnu i zdravu ishranu te umjerenu tjelovježbu, samo 1 tableta Centravit ENERGY na dan može pomoći u očuvanju zdravlja. 

Lizzy lizalice za njamlađe!

Nema djeteta koje ne voli lizalice, a još k tome ako u sebi sadrže vitamine, tada ni roditelji više nemaju razloga ne udovoljiti željama svojih mališana! Lizzy Centravit® lizalice iz Dietpharma jedinstveni su proizvod na tržištu i sigurno će obradovati mnogu djecu kao i njihove roditelje.

Lizzy Centravit® multivitaminske su lizalice za svakodnevnu nadopunu vitamina i minerala. Nedostatak vitamina i minerala očituje se kroz simptome poput oslabljenog imuniteta, smanjenog apetita, jednolične prehrane i učestalih infekcija. Lizalice Lizzy Centravit®  ugodnog su okusa naranče, a sadrže med, vitamin C i koncentrat soka limuna i maline u prahu.

Zato, što prije potražite u svojoj ljekarni Lizzy iz Dietpharma i razveselite svoju djecu.

Magnezij 375

Koliko bismo trebali uzimati dnevno magnezija?

Jeste li danas unijeli svoju dozu magnezija?

Magnezij je vrlo važan mineral i esencijalni sastojak gotovo svih stanica našeg tijela. Pomanjkanje magnezija relativno je često te zbog različitih prehrambenih navika očituje se kroz razne simptome poput slabosti, grčeva u mišićima, napetosti i opstipacije.  

Koliko je našem organizmu potrebno magnezija?  Trenutno važeća preporuka struke za dnevni unos magnezija iznosi 375mg na dan. 

MAGNEZIJ 375 šumeće tablete novi je proizvod iz Dietpharma koji uz 375mg magnezija sadrži i  vitamine C i B6. Dovoljno je jednu šumeću tabletu otopiti u čaši vode i ugodnim napitkom nadoknaditi cjelokupnu preporučenu dnevnu dozu magnezija! 

Dietpharm MAGNEZIJ 375 +C+B6 šumeće tablete– za svakodnevnu nadopunu magnezija, vitamina C i B6! 

Idi na 24sata