To je to što me zanima!

DILA: Junakinja koja neće nikog ostaviti ravnodušnim!

Dila je mlada djevojka u dvadesetim godinama. Njen otac je izgubio život u nesreći na poslu pa se njena majka borila kako bi ona i Dila mogle preživjeti
Vidi originalni članak

Budući da je imala težak život odrastajući bez oca, Dila se još u ranoj dobi naučila biti snalažljiva te je odrasla u zrelu i razumnu djevojku. Sve do fakulteta nije imala dečka jer, unatoč svojoj očaravajućoj ljepoti, ni na jednog nije obraćala pozornost. Za vrijeme studija je upoznala Ihsana u kojeg se zaljubila. Mladi par se vjenčao te su se preselili u obiteljski konak u Sarigolu. No Dilina sreća kratkog je vijeka, jako mlada ostaje bez supruga i suočena s groznom boli uspijeva pokazati svu svoju snagu i borbenost u želji da ga osveti. 

Dilu utjelovljuje popularna turska glumica Hatice Sendil. Prekrasna Hatice rođena je 2. kolovoza 1983. godine u Istanbulu, a odrasla na mediteranskoj obali Turske, u Antalyji. Hatice je 2001. godine ponijela laskavu titulu Miss Turske, a iste godine je bila treća na izboru Miss Europe. Ostvarila je zapažene uloge u serijama ´Eylul´, ´Fesupanallah´,  ´YabanGülü´, ´İkiYabancı´, ´KurtlarVadisi Pusu´, ´Karadağlar´ i ´Dila´.

NovaTV predstavlja seriju koja je dokaz da prava ljubav nikada ne poznaje granice, ona gradi most i preko nepremostivih prepreka! Dila je žena koja utjelovljuje taj dokaz!

Ne propustite od 1. siječnja na Novoj TV!

Pročitajte više o seriji Dila u web specijalu.

Ne propustite seriju Dila na programu Nove TV od 1. siječnja 2014. s početkom u 20 sati!

Idi na 24sata