To je to što me zanima!

Dizajn, kvaliteta i cijena u kombinaciji s jakim brandom

40 godina tradicije i uspješnosti nosi brand Dockers. To su cipele modernog dizajna, prihvatljive cijene i odlične kvalitete u kombinaciji s jakim brandom
Vidi originalni članak

To je zaštitni znak brenda Dockers još od 1973. godine od kada je krenula proizvodnja brenda koji je vrlo brzo prepoznat u Njemačkoj od kuda i potječe, te se velikom brzinom raširio u svijetu zbog svoje specifičnosti ( vodoodbojnost, te otpornost na razne kemikalije i ulja ) i svojih atributa ( moderan i dopadljiv dizajn, kvaliteta izrade, cijelogodišnjost i udobnost ). Ime Dockers  u svijetu nije potrebno puno pojašnjavati potencijalnom kupcu jer je Dockers brand koji se svake sezone obnavlja i izbacuje nove trendove i stilove, a zadržava kvalitetu na visokoj razini. Kontinuitet i pouzdanost Dockers obuće su vrijednosti koje ostavljaju trajne pozitivne posljedice za sve prodavače u cijelom međunarodnom distribucijskom području, a koji ih kvaliteno i uspješno prenose na potencijalne kupce – „kvaliteta je uvijek na prvom mjestu“.

Ekluzivne modele za nadolazeću sezonu jesen/zima 2013/2014 od kojih ističemo globalno popularne ženske, muške i dječije gležnjače, a posebice gležnjače u žutoj boji koje je prvi Dockers lansirao u svojim počecima prije 40 godina, možete pronaći na internet stranici http://www.klub-kalifornija.com, a ujedno je i firma Klub Kalifornija ekskluzivni zastupnik i distributer Dockers obuće za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sloveniju i Makedoniju, te u prostorijama firme Klub Kalifornija u Zagrebu na adresi Horvaćanska 31c također možete isprobati isključivo modele iz ponude naše online trgovine.

A gdje sve možete pronaći Dockers by Gerli cipele provjerite OVDJE.

Idi na 24sata