To je to što me zanima!

Dječji laptop Dora – učenje kroz igru za djevojčice na Mondu!

Ako za vašu djevojčicu tražite igračku koja je istovremeno edukativna i zabavna, Laptop Dora je savršen izbor. Potražite Doru na mondo.hr
Vidi originalni članak

Dječji laptop Dora  temeljen na liku iz istoimene animirane TV serije, pomaže vašem djetetu u procesu učenja kroz 10 različitih stimulativnih igara koje vode u svijet istraživanja i izazova. Laptop je čvrst i otporan na udarce.

Zabavite sebe i vaše dijete uz animacije na ekranu te Doru koja pleše i vodi vas kroz niz edukativnih aktivnosti – učenje slova, brojeva, osnova matematike, spajanje pojmova, izazovne igre memorije i glazbu.

Ovaj zabavni interaktivni laptop ima dva LCD ekrana koji lako vode dijete kroz igru, dok figurica Dore na tipkovnici svojim plesom dodatno ohrabruje i poziva djecu na zabavu. Igračka je primjerena za djecu od 3 do 6 godina starosti. Uz laptop dolazi i miš s posebno prilagođenim velikim tipkama uz pomoć kojeg djeca razvijaju osnovne informatičke vještine.

Dječji laptop Dora idealan je poklon za svakog znatiželjnog mališana!

Doru možete pronaći na Mondo Internet Supershopu po super cijeni od 299,99 kn! 

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, a za narudžbe preko 700 kn je besplatna. Rok dostave je 4 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Idi na 24sata