To je to što me zanima!

Dođite na Vauu supersubotu i osvojite bogate nagrade

U Shopping centru Supernova Zadar od 16 sati pogledajte modnu reviju pasa, udomite psa iz azila, poslušajte savjete veterinara i groomera i saznajte kako disciplinirati svog ljubimaca
Vidi originalni članak

Danas je savršen dan za vas i vašeg kućnog ljubimca! Supernova centar Zadar pripremio je za vas bogat program.

Sudjelujte i vi te osvojite vrijedne nagrade. Ukoliko vaš ljubimac zna hodati uz nogu, sjesti kada mu se naredi ili dati capu- idealan ste kandidat. Prijavite se za defile vlasnika i ljubimaca u kategoriji Osnove poslušnosti.
Sigurni smo da je Vaš ljubimac prekrasan i vama najodaniji, a kako reagira na naredbe i koliko je poslušan to možete provjeriti te osvojiti vrijedne nagrade.Požurite i prijavite se kod Supernova hostesa na pultu ispred dječje igraonice (1.kat). Prijave počinju od 16:30 sati.

Usput potražite savjet profesionalnog vizažista za sebe i svakako iskoristite priliku i profesionalno se fotkajte kao prava zvijezda.

Uz Borisa Kosmača i Silviju Jurin- voditelje programa, u shopping centru Supernova Zadar, pojavit će se još i mnoge poznate osobe: Marina Tomašević, Đani Maršan, Zoran Jelenković, Tamara Šoletić, Davor Valčić, Ettore Kocijančić i drugi.

Vlasnici i ljubimci vidimo se danas u 16 sati u Supernova centru Zadar!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare