To je to što me zanima!

Dobrodošli u Rauch dolinu! Rauch - voćna obitelj iz prirode

Okrijepite se Happy day sokovima na Snježnoj kraljici na Sljemenu. Sa svojim različitim okusima, HAPPY DAY je savršen pratitelj u ovim zimskim danima.
Vidi originalni članak

Obiteljska smo firma još od 1919. Motivirani tim djelatnika i dosljedna visoka kakvoća proizvoda temelj su našeg uspjeha. To nas čini jednim od vodećih proizvođača sokova u Europi, koji zadovoljava žeđ za voćem u oko 100 zemalja.
Potreba za pićem je jedna od osnovnih životnih potreba. No, RAUCH je više od toga – nudi obitelj voćnih sokova ujedinjenu u istome: voćno, prirodno, čisto i svježe.

Naši proizvodi koji spajaju trend i tradiciju ispunjeni su ljubavlju, zdravljem i osvježenjem. Poštujemo prirodu kao izvor našeg najvećeg dobra, voća. Težimo s posebnim osjećajem odnositi se prema svakoj pojedinoj voćki, organizirajući proizvodne procese u skladu s okolišem.

Uberi HAPPY DAY sok za dodatnu dozu snage!

RAUCH, Vitaminski partner Snježne kraljice na Sljemenu!

Uberi svijet s RAUCH drveta!
ANANAS iz Tajlanda, Hondurasa i Filipina, MANGO iz Indije, GUAVA voće iz Malezije, BRESKVE i MARELICE iz Italije, Španjolske i Grčke, MARAKUJA iz Ekvadora, NARANČE iz Italije, Floride i Brazila, LIMUNI iz Argentine, GREJP iz Kube i Floride, JABUKE, KRUŠKE i BOBIČASTO VOĆE iz cijele Europe.

Okus voća koji se ne može usporediti sa niti jednim drugim okusom, nalazi se u  HAPPY DAY-u. Sa svojim različitim okusima, od egzotičnih do klasika, HAPPY DAY je savršen pratitelj u ovim zimskim danima.

HAPPY DAY premium robna marka nudi potpuno prirodno voćno iskustvo, bogat je okusom, zdrav i povezan s obitelji kroz zdravlje, harmoniju i  sreću.

Uberi dozu vitamina iz HAPPY DAY sokova i opskrbi se dodatnom snagom iz RAUCH-a.

Idi na 24sata