To je to što me zanima!

Dođite na eko akciju čišćenja podmorja u Dubrovniku

Dođite na eko akciju čišćenja podmorja "Dubrovnik Eko 2015." u subotu 16.05.2015. s početkom u 10 sati u kojem će sudjelovati 80-ak ronitelja
Vidi originalni članak

Za sve sudionike Centar za ronjenje i sportove na vodi ABYSS organizira u nedjelju zaron na jednoj od mnogih atraktivnih lokacija u dubrovačkom akvatoriju (više na www.dubrovnikdiving.com).

Na akciju bi se krenulo ispred Uvale Solitudo (RK DUBROVNIK)  i ispred Hotela Valamar President (ABYSS) u 9 sati. . Ručak za sudionike je predviđen nakon Akcije u 12 sati.

Organizatori i potpora su Ronilački klub Dubrovnik, ABYSS DUBROVNIK centar za ronjenje i sportove na vodi, Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Hrvatski ronilački savez, Grad Dubrovnik, TZ Grada, Dubrovačko neretvanska županija, TZ Županije, Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik, Županijska lučka uprava Dubrovnik, Ledo.

Smještaj ronitelja za sudionike koji dolaze izvan Dubrovačko-neretvanske županije osiguran je u dubrovački hotelima (Valamar, Jadranski luksuzni hoteli d.d., Radisson blu, Ivka, Lapad, Park, Rixos, Astarea, Lero, Maestrali, Apartmani Pervanovo , Petka itd.).  na način da se prijavite na: antun64@yahoo.com te dobijete povratnu informaciju da je prihvaćena prijava i u kojem ste hotelu smješteni.


Idi na 24sata