To je to što me zanima!

Dokažite da ste najveći fan i osvojite ulaznice za film AMY

Film sadrži do sada neviđene arhivske snimke i govori o tragičnoj priči ispričanoj njezinim riječima. Amy Winehouse umrla je u 27. godini života, 27. srpnja 2011. godine, od trovanja alkoholom
Vidi originalni članak

128-minutni dokumentarni film Asifa Kapadie o nevjerojatnoj glazbenici, šesterostrukoj dobitnici nagrade Grammy!

Film sadrži do sada neviđene arhivske snimke i govori o tragičnoj priči ispričanoj njezinim riječima. Amy Winehouse umrla je u 27. godini života, 27. srpnja 2011. godine, od trovanja alkoholom. Bila je talent koji se rađa jednom u generaciji. Pisala je pjesme i pjevala od srca, ostavljajući publiku opčinjenu njezinom magijom. Tragično je što se zbog svojih problematičnih veza, globalnog uspjeha i nestandardnog načina života pod povećalom medija potpuno emotivno raspala.

Filmaši su uvjereni kako publika neće imati priliku reći da je ova priča već viđena u medijima, jer se ovoga puta ne radi samo o intervjuima i snimkama - koji su izuzetno kvalitetni i mijenjanju način na koji ćemo doživjeti Amy. Ovaj filmski uradak prikazuje Amy na jedan potpuno drugačiji način.

Film Amy  u CineStar kina stiže 1.listopada u Blitz film i video distribuciji.

Trailer filma pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=NQ0VPTozUho

DOKAŽI DA SI NAJVEĆI FAN I OSVOJI ULAZNICE ZA FILM AMY

Ukoliko nas zadiviš svojim pričom i pošalješ nam zašto si baš ti najveći fan Amy Winehouse, možeš osvojiti ulaznice za film.

3 najkreativnija odgovora nagrađujemo s dvije ulaznice za film AMY.

Svoje odgovore, osobne podatke te CineStar kino u kojem želite pogledat film, šaljite na: nagradna.FB@blitz-cinestar.hr

Idi na 24sata