To je to što me zanima!

Dopunsko zdravstveno osiguranje - Vaš zdrav odabir!

Svojim najmilijima darujte nešto korisno. Poklonite sigurnost koju pruža dopunsko zdravstveno osiguranje koje mogu ugovoriti svi građani koji imaju obvezno zdravstveno osiguranje
Vidi originalni članak

Dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a mogu ugovoriti svi građani koji imaju obvezno zdravstveno osiguranje i to po istoj cijeni u iznosu od 70,00 kuna mjesečno, bez ikakvih ograničenja. Stariji, bolesniji i nemoćni, kojima je zdravstvena zaštita najpotrebnija, plaćaju tako istu cijenu police kao i mlađi i zdravi osiguranici. Solidarnost jest načelo prema kojem djelujemo na tržištu.  

Polica se može ugovoriti u svim područnim službama HZZO-a slanjem pisane ponude za sklapanje ugovora ili putem web shopa u samo četiri koraka na stranici webshop-dopunsko.hzzo.hr.

Novost je aktivacijski rok police koji je sada samo 15 dana, a važeća je godinu dana i automatizmom se obnavlja na iduće ugovarateljno razdoblje.   

Vašim zdravim odabirom izbjegnite dodatne troškove u slučaju bolesti, liječenja ili smještaja u bolnici. Jedino naša kartica je sredstvo plaćanja participacije u cijeloj ugovornoj mreži HZZO-a, odnosno u 65 bolničkih zdravstvenih ustanova, kod izabranog liječnika i više od 1300 ljekarni.

Odaberite sigurnost.

Pridružite se našoj velikoj i sigurnoj obitelji koja broji više od 2,5 milijuna korisnika. Odaberite dopunsko zdravstveno osiguranje HZZO-a.

Hvala vam na povjerenju!

Više informacija o polici HZZO dopunskog zdravstvenog osiguranja, te o načinima ugovaranja možete saznati na: www.hzzo.hr  ili na broju telefona dopunskog zdravstvenog osiguranja HZZO-a 0800 7989.

Idi na 24sata