To je to što me zanima!

Dovedite se u formu uz Sony Ericsson Xperia™ active

Xperia™ active je kompaktan smartphone koji cilja na korisnike s aktivnim načinom života. Ako mnogo vremena provodite izvan doma, ako ste sportski tip ovo je pravi mobitel za vas
Vidi originalni članak

 S 3-inčnim zaslonom i najnovijom verzijom Android operativnog sustava (Gingerbread 2.3), telefon ima Reality Display s Mobile BRAVIA® Engineom, kameru s 5 megapiksela i HD video funkcionalnošću te moćni 1 Ghz procesor. Xperia™ active je otporna na vodu i prašinu i na jedinstven način inkorporira odziv zaslona i u mokrim uvjetima da bi telefon funkcionirao savršeno i kad su zaslon ili prsti mokri.

Ovaj smartphone dolazi s predinstaliranim sportskim aplikacijama koje omogućavaju korisnicima da lakše prate svoje sportske rezultate. Korisnici mogu podesiti idealnu rutu za trening koristeći ugrađeni GPS, barometar i kompas. Na zaslonu se u stvarnom vremenu mogu pratiti otkucaji srca i puls ( omogućava ANT+ bežična mrežna tehnologija). Pomoću iMapMyFitness aplikacije, korisnici mogu jednostavno pratiti svoje rezultate iz dana u dan.  Dodatno, Facebook inside Xperia™ omogućava korisnicima da dijele svoj napredak i iskustva s prijateljima.

Idi na 24sata