To je to što me zanima!

Dovedite se u vrhunsku formu do početka ljeta uz Challenge

Ljeto samo što nije stiglo, i uskoro ćemo svi oblačiti haljinice, hlačice kratke, a na kraju i kupaće kostime. Nemojte tad žaliti za ovim što možete poduzeti sad.
Vidi originalni članak

Sad je pravi trenutak odluke. U samo dva mjeseca, taman do početka ljeta, dovedite se u vrhunsku formu i zablistajte na plaži. Ponosno se skinite i uživajte bez viška kilograma, bez celulita, strija.. Mislite da je nemoguće? Varate se. Itetkako je moguće.

"Naš program se zove Challenge. Sami sebi zadate izazov koji želite postići u tih 8 tjedana. Koliko kilograma želite skinuti, koliko centimetara izgubiti, a najbitnije je naučiti i usvojiti zdrave navike prehrane. Sve to radimo punih 8 tjedana. Započinjemo program mjerenjima i postavljanjem ciljeva. Potom slijede intenzivni treninzi, planovi prehrane, mnoga nutricionistička predavanja i savjeti. Osim toga, nudimo i individualni pristup i stručni tim koji je uvijek dostupan.", rekao je magisatr kineziologije Mario Canjek iz kluba Floor fitness.

Njemu je ovo peti Challenge, a svoja iskustva su podijelili i bivši čelenđeri.

"Učinili smo čudo. Ja sam na kraju bila ne prepoznatljiva. Skinula sam 16 centimetara u struku, po 8 na bedrima i po 4 u rukama. Zategnula sam i učvrsnula sve mišiće koje sam htjela, naravno uz Marijevu poduku i puno truda i rada i to u samo 8 tjedana! A na kraju sam usvojila neke prehrambeve navike i otkrila zdrave recepte koje i danas primjenjujem. Izgubila sam 7 kilograma tad. Malo ih se vratilo preko zime, ali sad idem na novi Challenge i to će sve nestati. Jedva čekam!", rekla je Anita (31).

Za Challenge se možete prijaviti na tel. 091/479 1218, ili putem Facebooka, te možete pokucati na vrata Fitness floora u Zvonimira Rogoza 5, 10 000 Zagreb.

Cijena do 12.4. je 1350 kuna, a poslije 1600 kuna. Challenge počinje 19.4.  

Dođite i za dva mjeseca budite sretni jer ste već danas došli k nama!

Idi na 24sata