To je to što me zanima!

Doživite duševni preporod - velika radionica 18. lipnja

Saznajte odgovor zašto vam se nešto događa i kako ćete riješiti vaše životne probleme. Probudite se.
Vidi originalni članak

Jeste li spremni za oprost? Možete li se odreći osuđivanja drugih i sebe, možete li obuzdati svoje loše misli, ljubomoru, zavist? Jeste li spremni očistiti svoju dušu od negativnih energija i u svoju podsvijest upisati samo dobre misli i namjere? Što možete tražiti od Boga ako niste spremni slijediti ga? 

Kada razmislite o svemu ovome i odlučite se promijeniti, vrata vaše duše otvorena su za ljubav, za božansku emociju jaču od svih nevolja, najvažniji kapital i ulog koji će vam otvoriti put do željenog uspjeha u svim aspektima vašeg života.

Na vašem putu duhovnog iscjeljena pomoći će vam Fatima Tomičić koja održava veliku radionicu 18. lipnja u 14. sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2. Fatima je duhovna iscjeliteljica iznimno cjenjena na ovim prostorima, ali i u dijaspori. 

O Fatimi Tomičić objavljeni su brojni tekstovi u domaćem i stranom tisku, gostovala je u televizijskim i radio emisijama. O njenom radu objavljena su i snimljena brojna svjedočanstva koja govore o nevjerojatnim promjenama u kvaliteti življenja polaznika njenih radionica i individualnih terapija. 

Fatima Tomičić je 41-godišnjakinja, supruga i majka četvero djece, prvo je rodila još kao učenica četvrtog razreda medicinske škole, ali uz obiteljski život i majčinstvo, uspjela je razviti svoja izvanosjetilna čula, intuiciju i vidovitost. 

Ona je suvremena duhovna iscjeliteljica koja će vas iznenaditi nevjerojatnim poznavanjem Kur’ana i Biblije, budizma i hinduizma, new age, ali temelj njena duhovnog djelovanja je vjera u Boga, molitva i oprost.

Znanja je sticala u školi misticizma kod teološki obrazovanih  duhovnih učitelja. Fatima Tomičić ima niz zanimljivih detalja iz svoje karizmatične prošlosti i sama je pravi primjer da želimo li, zlo možemo pretvoriti u dobro, odnosno negativnu energiju u pozitivnu, ukoliko temeljita promjena počinje u duši. Prvi korak te promjene je oprost, samome sebi i drugima, ali kako to postići morate osobno doživjeti i otkriti u susretu s iscjeliteljicom Tomičić na njenoj radionici ili na individualnoj terapiji. 

O tome kako Fatima vidi i doživljava i ovaj i onaj svijet doznat ćete iz njene knjige “Rukopis duše”,u kojoj govori o svome radu i tehnikama koje primjenjuje u terapiji. Osim knjige Fatima je objavila i istoimeni DVD na kojem su svjedočanstva onih kojima je pomogla

Fatima je jedina duhovnjakinja koja briljantno radi karmičku analizu sudbine, pisala je o poznatim osobama s hrvatske javne scene: Tariku Filipoviću, Ivi Majoli, Thompsonu, Ivi Sanaderu, Stipi Mesiću, Goranu Ivaniševiću, Severini, Nives Celzijus, Simoni i Anti Gotovac...

Želite li doživjeti duševni preporod, promijeniti vaš život i konačno početi disati punim plučima i osječati se zadovoljno samim sobom dođite na veliku radionicu koju će Fatima Tomičić održati 18. lipnja u 14. sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2. 

Cijena radionice je 200 kn (u cijenu je uključena knjiga "Rukopis duše", istoimeni dvd i programirana svijeća koja spaja ljude  na frekvenciji iscjeljujućih energija i božanske ljubavi).

Idi na 24sata