To je to što me zanima!

Dramatic Elegance - definicija nove kolekcije Hippy Gardena

Profinjen i otmjen dizajn definira cjelokupnu jesensku i zimsku kolekciju s potpisom hrvatskog modnog brenda Hippy Garden.
Vidi originalni članak

U kolekciji za jesen i zimu 2014. godine Đurđica Vorkapić za modnu kuću Hippy Garden ostaje vjerna svom dizajnu. Pobrinula se za još jednu otmjenu i profinjenu kolekciju čiji je glavni fokus stavljen na classy ženstvenost, sofisticiranost uz dodatak decentno zlatne boje, još jednom dokazujući kako je besprijekoran luksuz u mekim a opet čvrstim i fluidnim formama spojiv s urbanim i provokativnim.

Naglaskom na suptilnu i istovremeno energičnu crnu boju povezala je cjelokupnu kolekciju zastupajući snagu i definiciju karaktera opisujući pravu glamuroznu Hippy Garden ženu.

Hippy Garden hrvatski je modni brend rođen krajem devedesetih godina prošlog stoljeća. Modnu liniju potpisuje kreatorica Đurđica Vorkapić koja stvara jedinstven i prepoznatljiv modni svijet. Svaka nova kolekcija rađa se sa zadanom temom iz kojih nastaju originalne kreacije upečatljivog i posebnog stila s nizom varijacija na temu. Kolekcije su inspirirane svijetom za sebe, toplinom vlastitog duha i energijom vlastitog osjećaja za ljepotu i mjestima vlastite mašte, a opet kuda god krenuli u tom djelu svijeta naći ćete snagu života sadržanu u svakoj kreaciji. Za kolekciju Hippy garden korišteni su materijali visoke kvalitete.

Modne kreacije s potpisom Hippy Gardena dostupne su na Mondu.

Idi na 24sata