To je to što me zanima!

Eko taxi je svoje korisnike odlučio učiniti posebnima

Eko taxi ovih je blagdana postao „službeni prijevoznik“ Djeda Božićnjaka. Stoga, možda prilikom vaše narudžbe Eko taxija, na vašu adresu stigne upravo Djed Božićnjak s poklonima!
Vidi originalni članak

Eko taxi je ovaj Božić svojim korisnicima odlučio učiniti posebnim! Od 25. do 31. prosinca dva svoja vozila pretvorio je u 'Božićne Eko taksije' u kojima prevozi samog Djeda Božićnjaka. On će svima koji će imati dovoljno sreće da im na poziv stigne upravo Eko taxi s Djedicom, dijeliti prigodne darove Eko taxija i njegovih partnera.

Tvrke Nestlé i Paprenjak, te Zagrebačko kazalište mladih i Zoološki vrt grada Zagreba napunili su Djedove vreće. A na sam Božić, 25. prosinca, Djedica vas i besplatno vozi do vama željene destinacije na području grada Zagreba.

Uz sve svoje pogodnosti, Eko taxi je trenutačno i najpovoljniji taxi prijevoznik na području Zagreba. Na nedavnoj proslavi svog 1. rođendana tako se već mogao pohvaliti brojkom od oko 65 000 preveznih putnika mjesečno, te slobodno možemo reći da je već u prvoj godini poslovanja prevezao cijeli Grad Zagreb. Okrenite i vi 1414, te vožnjom Eko taxijem sudjelujte u očuvanju okoliša, i ubiranju poklona!

Idi na 24sata