To je to što me zanima!

Electrolux doveo "Dinner in the sky" u Zagreb!

Povodom predstavljanja nove Inspiration linije proizvoda, Electrolux na zagrebački Hipodrom 09. i 10. svibnja dovodi jedinstveni restoran "Dinner in the sky".
Vidi originalni članak

Magazin Forbes uvrstio je "Dinner in the sky" među top 10 "najneobičnijih" restorana na svijetu. Ovaj neobični, pokretni restoran zadovoljit će sve one koji žele isprobavati i okusiti nešto novo. "Dinner in the sky" podiže se 50 metara iznad tla, a može primiti ukupno 22 gosta.
10. svibnja, restoran je bito otvoren za javnost. Od 15:30 sati, svakih pola sata znatiželjnici su imali priliku ručati ili večerati - u zraku!

Za potpuni gastro doživljaj brinuo će se Ante Udovičić, chef francuskog restorana Les Ponts te chef Robert Perić iz LF cateringa, iz Pule, koji je pomaknuo gastronomske granice Istre jelima od Boškarina. Kulinarska remek-djela pripremaju se u sredini platforme, pred gostima koji su uz čašu pjenušca mogli uživati u prekrasnom pogledu na Zagreb i isprobati vrhunske delicije.

"Dinner in the sky", u skladu s najstrožim sigurnosnim standardima, do sada je uspješno organiziran u Tokiju, Barceloni, Parizu, Dublinu, Berlinu, Dubaiju, Budimpešti, Las Vegasu, Zurichu...

Više informacija o "Dinner in the sky" potražite na: www.dinnerinthesky.com

Idi na 24sata