To je to što me zanima!

Ella's čaj je posve prirodan, a dijeta s njim je jednostavna

Ella's čaj savršena je kombinacija prirodnih biljaka ubranih na čistim visovima Samoborskog gorja. Zbog toga što je 100 posto prirodan odabrala ga je i glumica Ksenija Marinković
Vidi originalni članak

Poznata hrvatska glumica Ksenija Marinković je za nešto više od 5 mjeseci uspjela izgubiti čak 17 kilograma uz pomoć Ella's čaja za mršavljenje. Njezin konačni cilj je gubljenje 25 kilograma i sigurnija je nego ikad da će ga i ostvariti.

Ella's čaj je 100 posto prirodan, proizveden od biljaka ubranih na kristalno čistim visovima Samoborskog gorja. Velika je prednost Ella's čaja što je dijeta s njim krajnje jednostavna, nema dugotrajnih priprema i planiranja za koje rijetko tko danas ima vremena. Sve što trebaš učiniti je da od dvije žlice čaja napraviš 2 litre napitka i piješ ga tijekom dana. Rezultati će vrlo brzo doći u što ćeš se i sam uvjeriti.

Vidljivi rezultati

Strpljenje se zaista isplati, izgubila sam punih 17 kilograma, a i preostali kilogrami se nekako ravnomjernije raspoređuju, zadovoljno kaže Ksenija

Glumica nam je također potvrdila da je uz konzumiranje Ella's čaja počela mijenjati i životne navike pa se više kreće i zaista se osjeća sjajno.

Ako se želiš uvjeriti u učinkovitost Ella's čaja, možeš ga naručiti ovdje.

Idi na 24sata